KFUM Arena
Mål Kåffa:
1-0 Johnsen (str.), 2-0 Nikolai, 3-0 Johnsen, 4-0 Matias U.
Laget: Adrian - Mats, Vetle, Sondre, Daver - Martinus, Lars R., Johnsen - Nikolai, Martin, Simen L. Innbyttere: Rene, Matias U., Audun. Innbyttere ikke brukt: Espen G., Bjarnøy.

Om kampen: Lørenskog var gode i duellspillet, og flinke til å bryte når vi forsøkte å bygge spillet bakfra. Vi klarte imidlertid å holde høyt tempo framover når vi vant ball, og scoret de to første målene på det.

Det første etter at Niko stormet inn i feltet og taklingsforsøket fra Lørenskog-stopperen traff fot i stedet for ball. Johnsen scoret på straffesparket. Det andre målet kom på en ny gjennomløping fra Niko og skudd i nærmeste hjørne.

Vi var tidvis både litt sløve nonchalante bak på banen, og Lørenskog fikk et par gigantiske muligheter før pause, men klarte ikke å redusere.

Lørenskog fortsatte å kjempe hardt i andre omgang, men vi slapp dem sjeldnere til enn i første omgang. Vi fortsatte å angripe med stor fart, og scoret to nye mål.

Først satte Johnsen et kjapt frispark i lengste hjørne mens Lørenskog-keeperen sto ved nærmeste stang og dirigerte muren. Så kronet Matias U. sitt førstelags-comeback med en elending avslutning med venstrebeinet rett på keeper, før han banket inn 4-0 med høyre.

Mange gjorde en god jobb i dag, uten at det var noen storkamp fra vår side. Vi fikk lite flyt i spillet på grunn av god pressjobbing fra motstanderen hele kampen gjennom. Men vi er flinke til å ta vare på mulighetne vi får, og når vi vinner med klar margin mot et interkretslag på en middels dag, kan vi vel ikke akkurat klage?

Andre kamper:
Rundens «storkamp» var Holmlia-Lyn. En kamp der to kandidater til NM-tittelen møttes allerede i første runde. Kampen endte 3-3 etter ordinær tid. Holmlia scoret først i ekstraomgangene, men Lyn utliknet på et frispark som høres ut til å likne på vårt 3-0 mål ifølge Lyns hjemmeside. Lyn avgjorde kampen på straffekonk.