Mål Kåffa: Mats (str.). Gult kort: Vetle.
Laget: Markus - Lars R., Mats, Jørgen, Daver - Sondre, Føyen, Matias U. - Niko, Martin, Simen.
Innbyttere: Vetle, Audun, Rene.
Med på tur for å teste, men sto over med skader: Adrian og Martinus.

Om kampen: Resultatet ble vel noe styggere enn vi følte at kampen var, men på ingen måte ufortjent. Vi bærer preg av trøtte hoder og bein. Dette var femte kamp på ti dager, og det synes.

R & Å er i likhet med oss vant til å spille på kunstgress, men da vi fkk spille på den strøkne naturgressmatta tok de konsekvensen av det og slo mye langt. Det fungerte bra for dem, og deres raske spiss scoret to og la opp til ett mål før pause.

Vi var bedre med i andre omgang, og reduserte på en straffe av Mats. Rene headet i tverrligger og ned på streken. Hadde den truffet en millimeter lenger ned på panna til Rene, hadde det trolig blitt 3-2, og med den flyten vi var inne i da, kunne det blitt en spennende avslutning.

I stedet ble vi tatt på senga av en kontring, og etter 1-4 var det slutt på håpet og innsatsen, og hjemmelaget scoret enda et enkelt mål.

Det mest positive med dagens kamp, er at den markerte slutten på det verste hardkjøret. Nå venter en uke med bare tirsdagskamp (hjemme mot Sarpsborg), så kommer en uke med bare mandagskamp (Røa borte), før vi avslutter vårsesongen med en tøffere uke igjen, med Obos cup borte mot Langhus mandag, serie hjemme mot Vålerenga tirsdag og siste seriekamp før ferien på søndag 21. juni mot Ski.