KFUM - Lillestrøm 1-4 (0-2)

KFUM Arena
Mål Kåffa: Martin.
Laget: Markus - Audun, Mats, Sondre, Daver - Martinus, Lars R., Lars J. - Nikolai, Martin, Rene. Innbyttere: Vetle, Jørgen, Espen G.

Om kampen: En helt OK kamp fra oss, men vi blir straffet hardt for svak markering foran eget mål. LSK får upresset heade inn de to første målene etter frispark og corner.

Vi spilte en brukbar førsteomgang, der vi kom til både innlegg fra begge kanter og skudd på gjennomløpninger, men LSK-forsvaret var flinke til å rydde unna foran eget mål. Dessuten hadde de gode og raske angripere, som ga oss mye å jobbe med bakover på banen.

Vi fikk annulert et mål for offside før pause. Det litt spesielle var at det var et selvmål, men LSK-spilleren ble stresset av en av våre spillere (Niko eller Martin?) som lurte like bak ham. Sånn sett kan vel dommeren ha rett i at vår mann var involvert i spillet, men likevel litt spesielt.

Vi startet andreomgang med en diger dobbelsjanse. Martinus nikket i tverrliggeren etter corner, Niko headet returen over.

Johnsen hadde også en ball i mål, men dommeren mente Martinus sto bak dødlinja da han stusset inn i feltet.

Vi holdt Lillestrøm lenge unna i andre omgang, men de kom sterkere tilbake, og nikket inn sitt tredje også etter full markeringssvikt foran Kåffa-målet.

Vi kastet fire mann i angrep, og fikk uttelling ved Martin som satte inn reduseringen fra nesten død vinkel. Men satsingen førte til store rom for LSK, som punkterte kampen like før full tid.

Selv om vi hadde store sjanser og kanskje et par mål tvilsomt annullert, kunne vi sluppet inn 2-3 til om det ikke var for noen klasseredninger fra Markus.

Hyggelig å ha Jørgen tilbake i spill - han har bare spilt én seriekamp tidligere i sesongen på grunn av reise og skade. Han spilte spiss i andre omgang, og kom hederlig fra det. Når Jørgen er tilbake for fullt, vil han tilføre enda mer trygghet i forsvaret vårt.

Etter dagens tap, er vi nede på sjuendeplass på tabellen. Men det er så tett, at om vi hadde vunnet i kveld, hadde vi vært på andreplass.