KFUM - Ull/Kisa 5-1 (3-0)
KFUM Arena
Mål Kåffa: Simen L. (2), Lars J., Fredrik S., selvmål.
Laget: Markus - Lars R., Vetle, Mats, Alexander - Lars J., Fredrik E., Matias U. - Simen L., Martin, Rene. Innbyttere: Espen, Audun, Mathias V., Fredrik S.

Om kampen: Adidas Cup har ikke førstepri denne sesongen, men som tittelforsvarer satser vi selvsagt på å gå så langt som mulig. Noen forfall, blant annet grunnet skader, gjorde at vi fikk brukt spillere som ikke har spilt så mye førstelagsfotball i år.

Og det var flere som benyttet sjansen godt. Vi bestemte oss for å gå ut å styre kampen fra start. Med ledermål av Simen L., alene med keeper, allerede etter et par minutter fikk vi den starten vi ønsket. Sammen mann møtte et godt og hardt innlegg fra Lars Johnsen og la på til 2-0 kort tid etterpå. Det ble en trygg tremålsledelse til pause etter at Johnsen sikkert satte inn straffesparket etter at Rene ble felt.

Vi gjorde fire bytter i pausen. Ullkisa scoret først etter hvilen. Litt ubesluttsomt forsvarsspill av oss og en velplassert avslutning fra en av de gule. To cornermål punkterte kampen. Begge slått av Lars Røttingsnes. Fredrik Steive møtte hjørnesparket ved første stolpe og styrte inn 4-1 over keeper. Kampens siste mål var et selvmål (eller var det deg, Alex?).

Verdt å trekke fram fra denne trivelige mai-kvelden på Arena:

NB! Ingen trening søndag. Neste kamp er tirsdag, borte mot Trosvik. Ta gjerne en liten joggetur i morgen (16. mai). Søndag skal dere vel gå i tog hele gjengen. Vi sa etter kampen i dag at det ikke blir trening før neste kamp, men det er mulig det blir en økt på gress på mandag (vi kommer eventuelt tilbake til det).