Bækkelaget - Kåffa 2 2-3 (1-3)
Ekeberg kunstgress
Mål Kåffa: Mathias V. 0-1, Mathias V. 1-2, Fredrik D 1-3
Laget: Markus - Matias U, Audun, Nicholas, Fredrik S, Magnus N, Martin N, Mathias V, Olav, Daniel, Halvor. Innbyttere: Fredrik D, Aleksander Dyrnes og Johan.

Om kampen: Vi vant slaget om Sletta 2-3 over Bækkelaget. Det var en jevnspilt kamp hvor vi presset i 1. omgang med vinden i ryggen.

Mathias Vellesen satte inn det første målet ca. 15 minutter ut i første omgang. Bækkelaget reduserte til 1-1, før Mathias dundret inn 2-1 med hodet etter corner fra Halvor.

Vi presset på videre i omgangen og helt på slutten satte Fredrik Dehli inn 3-1-målet. I andre omgang fikk BSK vinden i ryggen og presset oss over på defensiven.

De fikk flere sjanser før Halvor felte en BSK-spiller inne i feltet og de fikk straffe som de satte i mål - 3-2.

Det ble mange sjanser til begge lag utover i omgangen. V ble presset bakover, men klarte å holde målet rent. Markus gjorde en avgjørende redning på slutten av 2. omgang når en BSK-spiller kom alene gjennom.

Bra innsats av et presset, men hardtkjempende mannskap på slutten løste oppgaven, og vi er best på sletta!