Våre sponsorer:

Adidas cup: HamKam - KFUM-kam 1-2

Søndag 24. mai:


HamKam - KFUM 1-2 (0-1)
Mål Kåffa: Martin, Lars J. (str.)
Laget: Markus - Lars R., Vetle, Jørgen, Daver - Mats, Fredrik E., Johnsen - Espen G., Niko, Martin. Innbyttere: Audun, Simen L., Simen F., Rene.

Om kampen: Vi gjorde ingen god førsteomgang. Ballfører fikk for få alternativer, noe som resulterte i sololøsninger eller lange baller. Vi er best når vi får ballen til å gå fort fra spiller til spiller.

Likevel ledet vi til pause takket være en rask kontring, en smart stikkpasning fra Niko, og en kald Ormen slik vi liker å se ham alene med keeper.

I pausen snakket vi om å hjelpe hverandre mer for å få flyt i spillet, men HamKam utliknet bare kort tid inn i andre omgang på nok en markeringssvikt på dødball. Vi hadde kanskje en mann for mye i muren på det som var et typisk innleggsfrispark til HamKam, og lå dermed i undertall i feltet. Jørgen forsøkte å dekke to mann, men ballen havnet hos en av dem som sendte den i mål.

Likevel var vi bedre i andre omgang enn i første, og spilte oss til muligheter. Niko skaffet straffespark som Johnsen satte i mål. Resten av kampen var jevnspilt, og HamKam hadde noen skumle muligheter, men vi holdt unna.

Dermed står vi med seks poeng etter å ha spilt ferdig våre kamper i Adidas cup. Dersom HamKam slår Trosvik med mindre enn fire mål, vinner vi gruppa. Med Trosvik-seier eller uavgjort blir vi nummer to. Da kan vi kanskje gå videre til kvartfinale som en av de to beste toerne, men det kan kanskje bli tøft. 

0 kommentar(er):