Laget: Keeper Filip Tobias Moe (94) - Anders Iglebæk, Andreas Bugge,
Andreas Ø. Gundersen, Fabian Franck, Hassan El Zein, Magne L Hovda, Mathias Thorstensen, Peder Hagen, Sondre Solli og Glenn Melby.
Gult kort: Ingen
Rødt kort: Ingen

Om kampen: Langhus var klart best i 1. omgang. De var både fysisk sterkere enn Kåffa, mer agresive, ballsikre og presise i pasningene. De gikk til pause med en klar 5-0 ledelse.

2. omgang ble mye mere jevn. De beste spillerene på Langhus sto på sidelinjen og Kåffa kunne tegne seg for flere nestensjanser. Hassan løp og løp, men fikk veldig få gode langprassninger å jobbe på. Filip Tobias i mål hadde derimot mye å gjøre. Takket være hans flotte innsats klarte Langhus hun å lure inn et mål i 2. omgang rett før kampslutt.

Fra en misserabel midtperiode i 1. omgang løftet laget seg stort i 2. omgang og klarte å begrense tapet. 3.laget sliter nå med flere skader og sykdom (Knut ute med etter halebenbrudd i forrige kamp). Sidelinjen med kun 2 innbyttere idag lignet mer på en sykestue enn en reservebenk. Vi må forespørre G94 om forsterkninger til neste kamp som er førstkomemnde tirsdag kl 18.30 hjemme på Ekeberg kunstgress mot Lindeberg.