Våre sponsorer:

Vi møter Start

Vi møter Start i semifinalen i Adidas Cup.

Vi hadde et håp om å slippe et av Oslo-lagene i semifinalen i Adidas Cup. Det gjorde vi. I dag ble trekningen gjennomført og opp av hatten trakk vi Start.

Kampen spilles kl. 1300 lørdag 13. september på Gjøvik stadion. Skeid og Bærum møtes i den andre semifinalen. Den spilles kl. 0800 lørdag morgen (også på den måten må vi vel si å ha vært heldig med trekningen).

Rett etter at vi er ferdig med vår kamp kan vi hive oss i bilene for å se 92-gutta spille sin semifinale på Vind stadion kl. 1450. De møter Løv-Ham fra Bergen.

Søndag må vi uansett tidlig opp. Vi får håpe vi er blant de to finalelagene som løper utpå Gjøvik stadion søndag 14. september kl. 0800. Bronsefinalen spilles samtidig på Vind stadion.

Vi vet ikke all verden om Start, annet enn at denne tradisjonsrike Kristiansand-klubben tradisjonelt har gode alderbestemte lag. I kvartfinalen slo de Lillestrøm 3-2 og i åttedelsfinalen vant de 3-0 mot Skiold som vi tapte 4-3 mot i puljespillet. I sin pulje vant Start 2-1 mot Nærbø, 3-1 mot Våg og 5-1 mot Gimletroll.

  • Her er kampoppsettet for sluttspillet i Adidas Cup.
  • Kart til Gjøvik stadion.
  • 0 kommentar(er):