Våre sponsorer:

Hvem skal spille interkrets 2009?

Det er flere som lurer på hvem som skal spille i interkrets neste sesong. Det gjenstår jo å se den endelige tabellen for årets interkrets for å se fordelingen av plasser mellom Oslo, Østfold og Akershus (Romerike).

Alt tyder på at det fortsatt blir ni Oslo-lag, at Østfold får en ny plass og dermed to lag, mens Akershus mister én plass og går fra fire til tre lag.

Oslo:
Hvis det blir ni plasser blir det fra avdeling 1: Holmlia, KFUM-kam., Bærum, Stabæk, Lyn. Og fra avdeling 2: Skeid, Vålerenga, Ski/Langhus/FF, Røa.

Dersom Oslo mot formodning mister en plass, er det Lyn som ikke kommer med.

Akershus:
Får trolig tre plasser. Her spilles en egen kvalifisering seinere på høsten. Enkelte av de tradisjonelt beste klubbene (f.eks. LSK, Lørenskog) har ikke spilt i G15-serien i år, men kommer sikkert til å være sterke kandidater her. Lørenskog har f.eks. vunnet årets G16-interkrets suverent allerede før de fire siste kampene.

Fet og Ull/Kisa er det to beste lagene i G15 1. divisjon i Akershus denne sesongen.

Kvalifiseringen spilles mellom 23. oktober og 8. november. Oppsettet er avhengig av hvor mange lag som melder seg på.


Østfold:
Får sannsynligvis to plasser neste sesong.

Her er de fem beste lagene fra årets grunnserie allerede i gang med A-sluttspill som spilles alle mot alle én gang (enkelt serie). Sarpsborg er best i gang med tre strake seire (blant annet 10-0 mot Sprint-Jeløy) og er så godt som klare allerede.

Moss har vunnet sine to første kamper. Trosvik og Borgen er de to siste lagene.

2 kommentar(er):

Anonym sa...

veldig bra !! :P mange som lurer på det :D takk for svaret

Anonym sa...

ØFK sier at dersom SFK 92 holder plassen er SFK 93 automatisk klar for interkrets i 2009 uavhengig av egen prestasjon. Plassen "tilhører" klubben. Uansett ordner nok SFK 93 sakene på egenhånd. "Kretsfinalen" spilles lørdag 11. oktober mot Moss.