Kamp referat fra 3 .lagskamper

Meget bra høstsesong for KFUM 93. 3.
Knepent 0-1 tap mot Oppsal 2, på hjemmebane.
Sterk 3-1 seier hjemme mot Lyn 3.
Ledet 3-1 over Langhus på bortebane, 3-3 halveis ut i andre omgang.Glipper i markering på midtbanen, tre ,godt plasserte langskudd,
resulterer i 3 mål.altså tap 6-3.
Deilig seier 4-1. mot Kolbotn 2. Jevnt spill og 0-0 til pause.Sindre Vestby er helt igjennom å scorer,men blir (riktig) anullert for Hands.
Andreas Ø Gundersen scorer på sitt tredje skuddforsøk.Alexander Dyrnes først på corner, deretter på et herlig soloraid. Drar av 2. mann, og plasserer ballen forbi keeper.
Peder Hagen får æren av å sette inn 4-0.målet på en corner .
Kolbotn får et trøstemål . 4-1.

Må også nevne en meget sterk keeper med en klasse redning.Markus Mossin Hever laget vårt hver gang han er med.
Vårt hardt jobbene å solide forsvar.Emil Jacobsen, Sondre Kvam, Andreas Bugge og Mathias Thorstensen.
Vår Kreative Midtbane, Andy, Magne Lømo Hovda, Knut Oscar Nesje, Alex, Fabian Franck og Peder.
Våre raske å alltid farlige spisser som scorer jevnt å trutt.Sindre, Hassan El Zein, Sondre B Eide,
Våre komming menn.Ludvig Nystog, Lars Berglund ,Jonas, Sondre - sollid.
Og Vår Skadede Fredrik Tollefsen.Syke Anders Iglebæk Og Bendik Prestvik.

Dette er en gjeng med meget høy lagmoral.alle jobber for laget å støtter hverandre.