Våre sponsorer:

Corner er mål

Vi regnet med at det ble en tøff kamp mot Grei, og det ble det. Heldigvis var det en kveld der corner var mål.

Vi kom til kampen mot Grei etter å ha slått tre topplag på rad (Bærum, Holmlia og Lyn). Da er det fort gjort å ta en titt på tabellen, for så å undervurdere et lag som Grei. Det er det ingen grunn til (noe vi burde visst fra før), men det så likevel ut til at det var den fella vi gikk i fra start.

Grei tok ledelsen 1-0 på et langskudd, noe som for så vidt var helt ok. Vi tok etter hvert mer over og var farlig på dødballer. Sondre utliknet etter en corner slik at vi kunne gå til pause med 1-1.

Vi ble enige i pausen om å legge ned en helt annen innsats i andre omgang. Det gjorde vi heldigvis - og det ga resultater. Vi hadde stort sett full kontroll og scoret et spillemål (Martinus) og ytterligere tre mål til etter hjørnespark (2 x Jørgen og Niko).

Grei reduserte én gang før kampen var over. Nå venter Bækkelaget i neste kamp.

Vi ligger fortsatt med like mange poeng som serieleder Holmlia når tre seriekamper gjenstår. Det skal noe til at Holmlia mister flere poeng, men samtidig har vi god kontroll på andreplassen i serien. Ett poeng til og vi er sikret å bli nummer to. Oppdatert tabell.

Samme kveld som Grei-kampen, vant andrelaget 4-2 borte mot Heggedal. Sjekk tabellen her.