Våre sponsorer:

Seier mot Lyn

Kåffa 1 tok enda en sterk høstseier i går kveld. 2-1 borte mot Lyn betyr at vi er á poeng med Holmlia på tabelltoppen, riktignok med langt svakere målforskjell enn våre naboer i Oslo sørøst.

Lyn festet grepet om kampen umiddelbart og tok en tidlig ledelse på et frispark. Kåffa utliknet ved Lars Johnsen.

Gårsdagens kamp holdt et ekstremt høyt tempo, spesielt i første omgang. Lyn holdt til tider imponerende høyt balltempo og flyttet mye på beina.

Som ventet måtte tempoet roe seg litt i løpet av kampen. Utover i andre omgang ble det større rom å spille i, og vi kontret inn 2-1 ved Nikolai. Adrian hadde også en matchvinner-redning da en Lyn-spiller kom alene mot ham.

Det hadde slett ikke vært urettferdig om Lyn hadde fått med seg poeng fra denne kampen. Men nok en gang hadde vi marginene på vår side i et jevnt oppgjør. Seire mot de tre andre topplagene i serien så langt i høst er meget imponerende. Kamper som kunne gått begge veier har vi vippet i vår favør, det er en god egenskap å ha for et lag.

Klarer vi å holde samme nivå i de fire siste seriekampene, er det mulig å kjempe med Holmlia om førsteplassen og dermed en KM-finale mot vinneren av den andre 1. divisjonen. Skeid leder avdeling 2 fem poeng foran Vålerenga.

1 kommentar(er):

Anonym sa...

sterk seier....nok en gang!!!