Våre sponsorer:

Kolbotn 2 - Kåffa 3

Tirsdag 25.august
Kolbotn 2 - KFUM 3 1-1 (1-0)
Sofienmyr match
Mål Kåffa: Mads Storruste (94)
Laget:
Keeper Ali Raza(94)
Alexander Dyrnes, Andreas Bugge, Andreas Ø. Gundersen, Emil Jacobsen, Glenn Melby, Hassan El Zein, Sondre Kvam, Aslak Lie (94), Mads Storruste (94) og Sondre Valmork (94).
Innbyttere; Mathias Thorstensen og Frikk Hareide

Om kampen:
En gjevn og tett match som startet med en markeringsfeil kos kåffa etter 10 min. på et langt oppspill fra Kolbotn og dermed en lettkjøpt 1-0 skåring. Kåffa spilte seg fort inn i kampen igjen og hadde mye fint passningsspill uten å komme til de helt farlige avsluttningene. Tre forsterkninger fra G94 og sesongdeby av Sondre Kvam etter langt skadefravær gjore at laget klarte å tette godt igjen bakover og midtbanen fikk til passninsgspillet slik vi vil se det.
I andre omgang fortsatte kåffa sitt fine spill og da Hassan ble felt innenfor 16 meteren etter 9 min. var det duket for kåffa skåring på straffe fra Glenn. Skåring ble det, men ikke av Glenn, men av Mads som var oppmerksom på retur fra keeper på et dårlig plassert strafefskudd.
Med krampe i beina hos flere av kåffa spillerene endte kampen uavgjort 1-1 etter et par store sjanser til begge lag helt i sluttminuttene. Sesongbeste av 3 laget med to kamper på rad uten tap. Flott innsats !!

Referent Arvid
Trening for 3. laget torsdag kl 19.00, oppmøte ved kåffa hallen.
Neste kamp tirsdag 1/9 kl 18.45 hjemme mot Langhus 2. Oppmøte ved kåffa hallen kl 17.45.
(håper på 2-3 forsterkninger fra G94 til neste kamp også)

0 kommentar(er):