Våre sponsorer:

Gratulerer med innsatsen, Kåffa 2!

Midt i det tette kampprogrammet for førstelaget, har vi fått alt for lite tid til å hylle andrelaget som gjorde en meget god turnering selv om det bare ble fire kamper.

Men det er verdt å merke seg at vårt nest beste lag gikk ut av turneringen uten tap.

I gruppespillet ble det to seire og en uavgjort, og første sluttspillkamp endte også uavgjort mot et av Østfolds beste guttelag, Kvik Halden. Kampen måtte avgjøres på straffekonk etter en dramatisk avslutning på ordinær tid.

Her er Per Arnes kampreferat fra møtet med Kvik:


Kvik Halden – KFUM 2 1-1. Seier til Kvik på straffekonk.

Scoring ordinær tid KÅFFA: Joachim

Vi møtte et godt fysisk fotballag, med sterke spillere som holdt et høyt tempo uten å overbevise på den ferdighetsmessige delen.

Vi var, uten å ta for hardt i, det laget som behersket det fotballmessige og hadde føringen av denne kampen. Vi dominerte kampen med flest gode forsøk på spill frem til scoringssjanser (husker ikke en slik sjanse fra motstander), og ikke minst de store sjansene som ble skapt på dødballer.

Vi orket også å holde unna for tempoet på en tilfredsstillende måte, men vi er nok for avhengige av å måtte bytte spillere for ofte under kamp for å holde høyt tempo, årsak er at det er store kondisjonsmessige og fysiske forskjeller på spillerne våre.

I slike tøffe kamper, som mot Kvik Halden, krever det et godt treningsgrunnlag for å stå distansen ut, så vi får la denne kampen være en motivasjonsfaktor for alle som var med, til å trene slik at gjennomføringen av seriens høstsesong blir bra.

Både i denne, og forrige kamp mot Gjerstad, har vi vært det klart beste og spillende laget. Vi har rett og slett vært veldig gode, så vi hadde begynt å sikte oss inn på finale mot KÅFFA 1.

Men slik gikk det ikke.

Motstanderen opparbeidet seg de få reelle sjansene de hadde i kampen ved å slå lange baller på frispark fra egen banehalvdel, noe som også ble avgjørende for sluttresultatet ordinær tid.

Vi ledet 1-0 til det var igjen 10 sek. av kampen, og med et frispark slått fra et par meter innenfor midtlinja, ble det scoret på en heading av deres egen keeper (han har scoret flere slike mål i følge trenere).

En situasjon som kunne tatt luften ut av mange spillere og lag, men ikke oss, vi trøkka på under golden goal også, uten å få den nødvendige uttellingen. Det var ikke dagen for å lage mål.

Og under straffekonken var vi sjanseløse, de var sikrere og bedre enn oss på denne avrundingen av kampen og vant.

Gutta takket spillere fra Kvik Halden og dommerne på en eksemplarisk sportslig måte etter kampen, noe jeg setter stor pris på som trener/lagleder i slike situasjoner. Og ikke minst at de fremstår som et godt eksempel for klubben vår.

Etter denne kampen vet vi at vi kan slå hvem som helst på fotballbanen!

PAS

0 kommentar(er):