Våre sponsorer:

Interkrets: KFUM - Skeid 1-3

Fredag 28. august:

KFUM - Skeid 1-3 (1-3)
KFUM Arena
Mål Kåffa: Johnsen.
Laget: Adrian - Daver, Mats, Sondre, Fabian - Martinus, Føyen, Johnsen - Simen, Niko, Rene. Innbyttere: Jørgen, Martin O., Fredrik E., Lars R.

Om kampen: Nok en gang spiller vi en svak første- og en bedre andreomgang mot Skeid. Men i motsetning til Adidas cup-kampen sist, var Skeid effektive, og tok en tidlig 2-0-ledelse.

Vi kom tilbake, og følte oss snytt for straffe da Skeid-keeperen feide Aleks i bakken etter at vår høyreback hadde vippet ballen over ham.

Niko ble så felt på vei gjennom forsvaret. Så vidt vi kunne se, ville han vært alene med keeper, men Skeid-spilleren slapp kort. Til gjengjeld scoret Johnsen på frisparket, men da forstår vi godt Skeids protester: Dommeren sto med fløyta i været da Lars skjøt, et vanlig tegn på at dommern skal blåse før frisparket skal tas.

Skeid la på til 3-1 før pause.

Vi var bedre i andre omgang, men klarte ikke å utnytte flere gode muligheter, og kampen sett under ett fortjener Skeid seieren. De viser tidvis meget store individuelle ferdigheter. Våre muligheter mot slike lag er å jobbe knallhardt sammen som en samlet enhet. Synd vi ikke klarte det fra første stund i dag - da kunne resultatet blitt hyggeligere.

Dermed blir Skeid stående som det eneste av de beste Oslo-lagene vi aldri har klart å slå i løpet av to ordinære omganger. Vi får trøste oss med to seire mot dem på straffekonk i Adidas cup.

0 kommentar(er):