(1-4)
KFUM Arena
Mål Kåffa: Niko, Martin.
Laget (4-3-3): Adrian - Mats, Sondre, Jørgen, Aleks - Martinus, Simen F., Lars J. - Audun, Niko, Simen L. Innbyttere: Martin O., Rene, Fredrik E.

Om kampen: Resultatet ser litt mer dramatisk ut enn kampen egentlig fortonet seg. Vi gjorde ingen god kamp, men i banespill var det ikke så voldsom forskjell på lagene.

Lyn viste jevnt over mer vilje og tæl, og vant fullt fortjent. De scoret flotte mål, men mange av dem skyldtes fullstendig markeringssvikt i vårt forsvar.

Og Lyn var effektive; de hadde ikke så enormt med sjanser utover målene de fikk.

0-1 kom etter halvannet minutt, og vi lå under 0-2 bare noen få minutter seinere. Det så egentlig aldi ut som noen Kåffa-spillere hadde så stor tro på at det var mulig å snu kampen, og da er det heller ikke mulig.

Vi hadde en sjeldent høy feilprosent i pasningsspillet, kanskje delvis fordi Lyn var gode til å jage og forstyrre. Ellers var det alt for mange ganger én og én spiller som angrep eller forsvarte seg alene.

Det var heller ikke bare elendighet - flere spillere gjorde en absolutt godkjent kamp individuelt sett. Problemet var først og fremst at vi ikke var gode nok sammen.