Våre sponsorer:

INTERKRETS: BÆRUM - KFUM 1-3

Tirsdag 25. august

Bærum - KFUM 1-3 (1-2)
Kadettangen
Laget: Adrian - Mats, Sondre, Jørgen, Aleks - Lars J., Simen F., Martinus - Simen L., Niko, René. Innbyttere: Lars R., Fredrik E., Matias, Martin.
Mål Kåffa: Simen L., Niko, Martinus.
Om kampen: Etter to serietap etter sommeren, var det deilig med en seier igjen. Før kampen snakket vi mye om å utstråle vinnervilje og engasjement.

Det startet veldig bra. Niko kom seg alene med keeper nesten rett fra avspark, men satte dessverre ballen utenfor. Synd, for med scoring der, tror jeg det virkelig kunne blitt en morsom kveld. I stedet ble det mye balltrilling uten at vi skapte alt for mye, og mot spillets gang, var det Bærum som tok ledelsen.

Vi kom oss etter hvert til flere gode sjanser, men klarte ikke å få ballen i nettet. Før Simen Lønstad noen minutter før pause kjempet seg forbi to ubesluttsomme Bærum-forsvarere og banket ballen forbi keeper. Det smakte godt - ikke minst for Simen som sekunder før hadde blåst en kjempesjanse over mål. Og vi rakk mer før første omgang var over. René slo flere gode innlegg i dag. Det siste før pause landet på hodet til Martinus. Det er ikke det dummeste hodet å treffe foran mål. Martinus nikket i stanga - returen satte Niko i mål. Dermed gikk vi til pause med ledelse.

I pausen var vi fast bestemt på å punktere kampen tidlig i andre omgang. Men slik gikk det ikke. For mange i rødt og hvitt satte på håndbrekket, vi var ikke nøyaktige nok med ballen og flyttet ikke beina fort nok. Bærum er et lag som har mistet mange spillere de siste par sesongene, men ga oss god kamp og kunne fort ha utliknet da vi var som sløvest midtveis i andre omgang. Til slutt klarte vi endelig å punktere kampen med en Martinus-spesial. Mats slo et perfekt frispark og Martinus stusset ballen i nettet.

Vi takker Bærum og dommeren for kampen. Fredag er det ny kamp mot Skeid, neste tirsdag skal vi til Moss.

På plussiden i dag:
>> Mange gode innlegg, men vi skulle gjerne hatt en spiller som virkelig ofrer seg foran mål.
>> René har begynt å gå utover! I dag resulterte det i et gult kort og flere gode innlegg.
>> Ny god kamp av Mats, ikke minst offensivt. Her er det en som vil være med å kjempe om Årets spiller 2009.

0 kommentar(er):