Våre sponsorer:

INTERKRETS: KFUM - HOLMLIA 2-3

Tirsdag 11. august:

KFUM - Holmlia 2-3 (1-1)
KFUM Arena
Mål Kåffa: Niko, Fabian.
Gult kort: Simen F.
Laget (4-3-3): Adrian - Vetle, Sondre, Jørgen, Matias - Martinus, Simen F.,Simen L. - Audun, Niko, Espen G. Innbyttere: Martin O., Rene, Fabian, Mats, Aleks.

Om kampen: Etter mange morsomme oplevelser de siste ukene, er det nesten bare å forvente at det kommer en liten nedtur.

Vi hadde litt uflaks, et par avslutninger i stanga, muligens et feilaktig annullert mål og mange nestensjanser. Samtidig var Holmlia veldig effektive. Likevel var det mye som var litt halvveis i dag. Vi savnet engasjementet og løpsviljen som har preget oss den siste tida.

Holmlia tok en tidlig ledelse på en lynhurtig overgang etter at vi hadde en dødball. Like før pause utliknet Niko etter et flott gjennomløp og en susende avslutning på halvvolley over keeper. Med det målet hadde vi stor tro på at det skulle gå veien etter pause, men slik gikk det ikke.

Vi åpnet andre omgang friskt, men klarte ikke å lure ballen forbi Holmlias keeper når vi fikk sjansen og for ofte var vi for upresise i pasningen foran mål. I stedet scoret Holmlia to ganger. Rett før slutt skrudde Fabian et hjørnespark direkte i mål, men dessverre var det for knapt med tid igjen til at vi fikk satt inn en siste sluttspurt.

Neste tirsdag er det kamp igjen på Arena. Da kommer Lyn på besøk. Det blir alltid morsomme kamper, og da vet vi at motivasjonen kommer av seg selv.

PS! Chuma Anene spilte sin siste kamp i Holmlia-drakt, og avsluttet med et praktfullt mål. Vi ønsker lykke til i Vålerenga!

0 kommentar(er):