Våre sponsorer:

Seier i Adidas cup i år igjen!



Søndag 13. september: Finale Adidas cup:

KFUM - Odd Grenland 0-0, 7-6 etter straffer
Vind idrettspark
Laget (4-3-3): Adrian - Mats, Sondre, Jørgen, Matias - Martinus, Fridtjof, Johnsen - Aleks, Niko, Fabian.
Innbyttere: Føyen, Simen L., Rene. Ikke benyttede reserver: Lars R., Espen G., Vetle og Fredrik E. (selv om sistnevnte var veldig nær, han sto på sidelinja og hilste på linjedommeren).

Om kampen: Det første kvarteret eller så av kampen så det veldig stygt ut. Vi ble overkjørt, rett og slett. Og det var en kombinasjon av at vi møtte et godt Odd-lag og at vi var veldig tafatte og passive.

I tillegg mistet vi Jørgen, som fikk en panne i bakhodet, og nok pådro seg en liten hjernerystelse. Men vi hadde en meget sterk benk, og Simen Føyen kom inn og var god fra første involvering.

Utover i omgangen våknet cupspiriten i Kåffa-laget, som tok over og styrte kampen lange perioder. Vi hadde også flest sjanser i spill, men det begrenset seg stort sett til halvgode skuddmuligheter.

Begge lag hadde sine muligheter på dødballer, der hadde vi nok også et lite overtak, men alt i alt kanskje ikke helt ufortjent med 0-0 etter både full tid og ekstraomganger. Dermed straffekonk igjen, noe vi jo har gode erfaringer med fra før. På fire forsøk har vi vunnet fire, og i dag ble statistikken utvidet til fem av fem.

Fabian, Mats, Johnsen, René, Fridtjof og Niko scoret på våre seks første, mens Odd også satte seks sikre straffer. Matias var uheldig og satte vår sjuende i tverrliggeren, men Adrian reddet Odds sjuende forsøk.

Martinus plasserte rolig inn vår åttende, men Odd-spilleren som forsøkte det samme, traff utsiden av stolpen.


(Videoen ligger også på Facebook for de som har tilgang)

Dermed en flott reprise både på vår egen seier i G15-klassen i fjor, og andre strake seier til Kåffa i G16-klassen som ble vunnet av 92-laget vårt i fjor.

Årets premie var gulltrøyer med påskriften "vinner Adidas cup 2009". Litt skuffende kanskje at vi sto igjen alene og tok imot førsteprisen mens både fjerdelaget Holmlia og finalemotstander Odd forlot åstedet. Start var ikke engang tilstede på seremonien, men de hadde jo lang vei hjem. Men jeg kan liksom ikke helt se for meg at vi bare ville spasert vår vei før alle lagene hadde fått premiene sine. Merkelig opptreden, men, men. Det la jo ingen demper på gleden vår!

Vi hadde ellers en fin sosial helg på Gjøvik, med bursdagsfeiring av Gunnar (ca. 22 år) på Peppes Pizza og kino (Inglorious Basterds) lørdag kveld.

Håper helga ga inspirasjon til en god sesonginnspurt, jeg husker med skrekk hvordan det gikk i kampene etter at vi kom hjem med Adidas cup-pokalen i fjord...

0 kommentar(er):