Lillestrøm 3 - kunstgress
Mål Kåffa: Lars J.
Laget (4-3-3): Adrian - Mats, Vetle, Sondre, Matias - Martinus, Simen F., Lars J. - Audun, Niko, Rene. Innbyttere: Aleks, Magnus.

Gult kort: Føyen, Aleks, Mats.

Om kampen: I fjor fikk vi en real nedtur i serien etter seier i Adidas Cup, sånn sett var kampen mot Lillestrøm en skikkelig opptur. Vi møtte et godt organisert LSK-lag med stor fart, ikke minst på kantene. Men vi er ikke akkurat noen sinker vi heller når vi virkelig gir gass. Og i dag var det mange som ville og la ned et ærlig stykke arbeid.

Til tross for mange gode overgangsmuligheter, klarte vi ikke å spille oss til all verdens av sjanser. Vi var for upresise i den nest siste berøringen og for utydelige med bevegelsene foran mål. 1-0 kom på et raskt tatt frispark fra Johnsen. Rett før pause ble vi straffet på en overgang imot. Det var de som mente det luktet offside av utlikningen, men fra sidelinja var det i alle fall vanskelig å se.

Det ble ikke flere mål til tross for mye nesten for begge lag. Martinus (nikk i stanga) og Niko (keeper reddet fra god posisjon) var nærmest for oss.

Dagens mest irriterende: Myggen. Nei, han spiller ikke i Lillestrøm nå, men makan til myggkoloni som ønsket oss velkommen til Lillestrøm skal du lete lenge etter... Takk til Niels Ole som dro byen rundt for å finne myggspray etter at pappa Paulsberg hadde fått "utsolgt" i to butikker.