Moss - KFUM 5-4 (1-1)
Melløs kunstgress
Mål Kåfffa: Martin O (2), Martinus, Niko.
Gult kort: Martinus.

Om kampen: Vi snakket før kampen - og i pausen - om å ta tak i kampen fra dommeren blåste i gang. Det gjorde vi ikke. I første omgang ble vi utrolig nok ikke straffet for det, mens vi i andre omgang måtte betale med to raske baklengs som gjorde at vi kom på hæla.

Begge lag hadde flere gode muligheter før pause. Selv om Moss hadde det meste av banespillet, hadde vi minst like store sjanser. Fabian nikket like utenfor med en albue i ryggen, sendte av gårde et skudd like utenfor vinkelen og Ormens avslutning alene med keeper ble stoppet mesterlig av mossemålvakten.

Men det var Moss som tok ledelsen - godt hjulpet av oss. For den muren vi satte opp da hjemmelaget tok ledelsen med et frispark fra 16-17 meter var alt annet enn imponerende. Tror Adrian lærte noe av den. Heldigvis utliknet vi raskt, med et heldig Ormen-mål etter en glipp av keeper i den andre enden.

Moss satte fyr på andre omgang og satte oss under et skikkelig press umiddelbart. Vi virket både tafatte og likegyldige. 2-1 kom på en litt heldig styring etter et skudd fra distanse. 3-1 - rett etterpå - kom etter en kjempeheading etter hjørnespark. Elendig markering, men uansett et flott mål. Akkurat da virket kampen kjørt, men så skjedde det noe. Vi våknet og ville plutselig vinne både dueller og kampen igjen. Det smittet over hele linja, som det ofte gjør. Når én virkelig går foran, kommer én til, og så enda én. Og så framstår vi plutselig som et LAG igjen. Med godt duellspill, stor løpsvilje og engasjement så kommer også pasningsmulighetene og finspillet. Og etter hvert scoringene.

Martinus ble satt opp og satte inn 3-2 før Ormen rundet keeper og utliknet etter en lekker stikker av Johnsen. Nå luktet vi seier og rullet opp flere gode angrep. Niko var blant annet helt alene med keeper og vi hadde flere nesten-sjanser i boksen. Men i stedet fikk Moss en heldig scoring. Et nytt skudd fra distanse skiftet retning i en spiller. Ballen sneik seg i mål via stolpen. Vi gjorde et siste forsøk. Men Moss la på til 5-3 og da Niko satte inn 5-4 etter klikk-klakk-spill var det dessverre for seint.

Vi takker Moss for kampen. 20 mål på årets to seriekamper betyr i alle fall at publikum har fått valuta for penga.