Våre sponsorer:

Felles treninger for gruppe 1 og 2 i høst

Hei!

Det har tidvis vært veldig få på trening med andrelaget i det siste. Det betyr et dårlig tilbud til de få som faktisk møter på trening.

Derfor har vi besluttet at første- og andrelaget trener sammen torsdager og søndager i sesonginnspurten.

For andrelaget er det bare to kamper igjen: Tirsdag og fredag kommende uke. Men førstelaget spiller siste seriekamp i midten av oktober, og trener torsdag og søndag i alle fall fram til søndag 11. oktober.

På disse treningene er andrelagets spillere hjertelig velkomne til å delta. Vi vurderer fra gang til gang om alle trener sammen, eller om vi deler i to grupper - avhengig av totalt antall spillere.

Vi dropper onsdagstreningene med Terje G. de siste ukene av sesongen. Mange har fått økt mengde skolearbeid og reisevei til skolen, en del går på idrettslinjer og trener ekstra på skolen, og slitasjen etter en lang sesong begynner å merkes. Derfor satser vi heller på at en dempet treningsmengde skal gi ekstra overskudd i de siste seriekampene.

Ordningen setter i gang fra og med i kveld klokka 19.00, da det er trening for treningsgruppe 1 og 2 på sjuerbanen. Søndagene trener vi klokka 18.00 på KFUM Arena. De som ikke møter opp på treningene, kan gi meg beskjed på telefon 91166198. Jeg er avhengig av å vite på forhånd om vi blir 12 eller 32 spillere.

mvh
Sigbjørn

0 kommentar(er):