Lag: keeper Fredrik S. 1 omg. og Halvor 2 omg.
Olav- Daniel- Halvor- Andreas Bugge- Fredrik D.- Martin N.- Nicholas-  Johan-Martin S.- Mathias V..
Innbytter: Magne L.H.
Scoring . Martin S.

Om kampen:
Kampen startet bra, med  godt ”trøkk” og  stå på humør. At vi var  for få spillere på oppmøtetidspunktet og måtte ringe etter hjelp fra Magne H. på 3 laget, som var grei å stille opp på kort varsel, så ut til å inspirere gjengen.
Lagene spilte jevnt inntil vi fikk både Nicholas og Fredrik D. på skadebenken før pause og måtte spille med en mann mindre resten av kampen.
Fredrik S. skal ha for sitt fenomenale keeperspill i store deler av denne omgangen, det gjorde at vi holdt 1-1 lenge før vi måtte kapitulere for 2-1 til hjemmelaget, og senere 3-1 målet som satte punktum for oss i videre spill.
Om vi hadde hatt samme målteft som tidligere i sesongen så kunne kanskje kampen sett annerledes ut, men vi sliter med å score på sjansene som byr seg, og målene teller fortsatt, så full fortjent seier til hjemmelaget fordi om jeg mener resultatet kom mer av oppgitthet fra vår side enn godt spill av motstanderen.
En honnør skal gis til vingbackene våre  Olav og spesielt A. Bugge som debuterte fra 3 laget, han viste både gode tekniske ferdigheter ved å tørre å spille ball i bakre ledd  og god  innsats og  fighter-vilje gjennom hele kampen.

Det er trening torsdag og søndag, privat-kamp  på lørdag ( de som skal møte får beskjed på hjemmeside)  og to seriekamper til neste uke før sesongen er over.
Så to seire nå vil ”smake” godt for å fortsatt beholde sikker  tabellplass midt på treet, og unngå å være med i nedrykksstriden  i 1.div.

Ref: Per Arne