Våre sponsorer:

Interkrets: Kåffa - Lørenskog 2-3

Tirsdag 22. september:


KFUM - Lørenskog 2-3 (2-2)
Mål Kåffa: Mathias Vellesen (2)
Laget: Adrian - Mats, Sondre, Jørgen, Vetle - Martinus, Lars R., Johnsen - Simen L., Vellesen, Fabian. Innbyttere: Rene, Fredrik E.

Om kampen: Kampen startet lovende for oss. Mathias Vellesen, som vel spilte sin første interkrets-kamp, snappet ballen fra en dristig Lørenskog-keeper og ga oss ledelsen etter snaut to minutter.

Lørenskog var imidlertid skumle i en startfase her. Mye tempo og stor innsats. Utlikningen var likevel av det unødvendige slaget. Jørgen kom høyest i feltet på et frispark mot oss, men ikke høyt nok, og ballen skled av hodet hans og i mål.

Litt etter var Adrian våkent utenfor feltet og avverget med en heading, før han sparket ballen ut i midtsirkelen. Der sto en Lørenskog-spiller og fikk drømmetreff - ballen gikk i fin bue og landet rett i det åpne målet vårt.

Johnsen skrudde inn en corner, men dommeren dømte frispark til Lørenskog uten at noen av våre spillere helt forsto hvorfor. Ikke vi på benken heller, men dommeren sto mye nærmere enn oss, så han så vel noe ikke vi så.

Simen L. vant en skulder mot skulder-duell og satte ballen kaldt forbi keeper, men nok en gang fikk Lørenskog et litt billig frispark. Selv Lørenskog-lederne mente at Simen ikke gjorde noe galt der. Men dommeren bestemmer, som kjent.

Simen hadde også en fin heading som desverre traff i undersiden av tverrliggeren og spratt ut.

I andre omgang hadde Sondre et skudd i undersiden av den andre tverrliggeren, mens Fabian satte et straffespark i stanga. Marginene var ikke på vår side, rett og slett.

I stedet avgjorde Lørenskog da de scoret fra skrått hold i feltet vårt. Adrian ventet innlegg, og sto midt i mål mens ballen snek seg inn ved nærmeste stolpe.

En kamp der vi følte vi fortjente mer enn null poeng, selv om Lørenskog også produserte bra med sjanser. Mye fart, og sterke i feltet på dødballer. Egentlig litt tur at vi bare slapp inn ett dødballmål.

0 kommentar(er):