Våre sponsorer:

Vår beste omgang ever?

Kåffa 2 er ute av NC etter 1-1 og straffekonk mot Kvik Halden. Mer info kommer trolig fra andrelagsledelsen etter hvert.

Kåffa 1
tok seg videre til 16-delsfinale etter et fyrverkeri av en andreomgang. Team Nes (Raumnes & Årnes/Haga/Hvam) var best før pause uten å skape veldig mye. Men det så unektelig vanskelig ut.

Men i andre omgang var det Kåffa-spillere overalt hele tida. Mange la ned utrolig mye arbeid slik vi snakket om at vi måtte allerede på spillermøtet før avreise Furuset.

Og en av de mest hardtarbeidende var Simen L, som i tillegg fikk lønn for strevet med to flotte mål. Først nikket han inn en corner fra Matias, så presset han seg gjennom Nes-forsvaret og banket inn 2-0.

Niko løp også gjennom før han satte inn 3-0, mens Fabian satte punktum med 4-0.

Jeg kan ikke huske i farta en bedre omgang fra Kåffa 93. Det må kanskje være da vi ledet 6-0 (eller noe sånt) mot Lyn etter 25 minutter for et par år siden.

Stor takk til Profetene som stilte stert opp på Furuset og nok gjorde sitt til at gutta ga litt ekstra i hvert løp og hver duell.

I morgen venter Vålerenga, suveren serieleder i Norges beste gutteserie, i 16-delsfinalen. Stort vanskeligere motstander kan vi nok ikke finne her til lands.

Akkurat som Team Nes, slo Vålerenga oss med fire mål i vårsesongen. Spiller vi to omganger som den andre i kveld, kan vi fort utlikne sammenlagt over to kamper mot VIF også...

Dette var forøvrig kvelden for mange cupbomber. Bremnes slo ut Lyn, Salangen slo Sarpsborg og Nordhordaland, som vi slo 7-0 i første gruppekamp, slo Åsane 3-1 ifølge Norway Cups offisielle resultatside.