Våre sponsorer:

Seier mot Vålerenga

KFUM 1 slo ut storfavoritt Vålerenga i 16-delsfinalen i Norway Cup i dag. Kampen bar preg av sterk vind og bratt bane.

Vi hadde nedoverbakke og medvind i første omgang, og fikk uttelling fra det da Matias Unsvåg sendte en poler i retning målet til Vålerenga. Ballen fikk flott fart i medvinden, traff perfekt på ei tue og lurte Vålerenga-keeperen med noen små centimeter.

I andre omgang var vi under et voldsomt press i motvinden. Men ballen ville ikke inn for Vålerenga. Beklager å si det, Einar Gelius, men i dag var ikke Gud VIF-supporter. Stengene og en god Adrian i mål hjalp også litt til.

I stedet kom vi på noen kontringer, og gikk opp til 2-0 da Niko uegoistisk serverte til vår kaldeste mann alene med keeper - Martin Ormberg. Vi hadde egentlig forsøkt å få Martin av banen for å dytte bomull opp i den blødende nesa hans, men rakk det heldigvis ikke før han scoret.

Rett før slutt var det Adrians tur til å bli lurt av vinden, da en høy ball blåste over hodet på ham og i mål. Men det holdt akkurat til 2-1-seier for våre menn.

I åttedelsfinalen venter Træff fra Molde, men i skrivende stund vet vi ikke når og hvor kampen spilles. Alle gressbaner er stengt, og det skal spilles på kunstgress i morgen.

Mest sannsynlig blir det på KFUM Arena i morgen grytidlig. Kamptid og sted publiseres selvsagt her så snart vi vet noe.