Våre sponsorer:

Personlig rekord i blandede følelser


Puh, for en dag! Det endte til slutt med 0-2-tap i semifinalen mot Ski. Slitasjen på troppen var stor etter to tøffe kamper med ekstraomganger tidligere i dag, og spesielt skaden på keeper Adrian kom på et veldig uheldig tidspunkt - under straffekonken i kvartfinalen.

Men det er en del av cup-gamet, og på ingen måte noen bortforklaring. Ski har helt sikkert hatt det like tøft, og i ærlighetens navn må det nok sies at de vant en fortjent seier i en temmelig jevn kamp.

La meg for en gangs skyld være litt personlig her. Jeg slites mellom to ytterpunkter her nå: På den ene siden er jeg utrolig fornøyd med tredjeplass i Norway Cups kanskje aller tøffeste klasse. Av 192 påmeldte lag, er det 188 som røk ut før oss.

Samtidig er det to lag som får spille den finalen vi var så utrolig sugne på. Det er nesten ikke til å holde ut å tenke på det akkurat nå.

Men med en gang vi får dette på litt avstand, tror jeg vi innser at Norway Cup 2009 er noe av det største vi som lag har prestert sammen.

Jeg er utrolig stolt av å være trener for en Kåffa-årgang som både har et så høyt sportslig maksnivå, og som samtidig er en så bra sosial gjeng. Og som har et andrelag som holder høy kvalitet, og et tredjelag som er en fantastisk humørfylt gjeng til tross for noen sportslige trøkker i trynet.

Det har også vært utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger og oppmuntringer og støtte fra både spillernes familier og den store familien av Kåffa-venner i absolutt alle aldre.

Til slutt må vi selvsagt rette en stor takk til Profetene, som har imponert både oss og motstanderne våre med positiv støtte og god humor. Avsløringen av Fanas løp på venstrekanten er et av de beste tribuneropene jeg har hørt noensinne. «Måne og sol» av full hals under semifinalen er det heller ingen andre supportere som matcher...

Flere spillere har imponert meg veldig under turneringen. Jeg skal ikke trekke fram noen navn her, men noen av nøkkelspillerne har hentet fram krefter fra hvem vet hvor - spesielt i dag hvor det ble tett mellom kampene.

Og noen av de som har hatt en litt vrien vårsesong har blomstret i løpet av uka. Jeg håper dette bærer løfter om en ny høstsesong der vi plukker flere poeng enn vi gjorde i vår - slik vi har for vane å spille oss opp utover sesongen.

Men alle i troppen har bidratt - både de med mye og de med mindre spilletid. Og vi har spillere som kom akkurat utenfor troppen denne gangen som brått kan komme inn og heve nivået i troppen.

En ekstra hilsen til både Aleks Daver og Martinus M som måtte kaste inn håndkleet midt i turneringen med influensasymptomer. I disse smittetider tok vi ingen sjanser. Koselig å se dere begge på semifinalen i dag, og dere skal selvsagt også få velfortjente bronsemedaljer!

For i morgen henter vi bronsemedaljer etter finalen mellom Ski og Bodø/Glimt. Det gjør vi med hevet hode, og forhåpentligvis etter en Ski-seier - i visshet om at det bare var det beste laget i turneringen som klarte å slå oss.

Ski er også en sympatisk gjeng vi alltid har hyggelige kamper mot, selv om de har vunnet litt for mange av de siste møtene våre...

0 kommentar(er):