Våre sponsorer:

Målfester på godt og vondt - og sjekketriks til folket

To dager Norway Cup er gjennomført. Her er en bitteliten oppsummering så langt:

KFUM 1 har vunnet 7-0 i begge sine to kamper mot Nordhordaland og GRY/AK/KHF. Det har vært stor forskjell på lagene, men våre gutter har klart å holde nivået bra, selv om det nok kunne vært scoret flere mål i begge kamper. Så og si ingen sjanser mot og null baklengs er bra. I tillegg har hele troppen på 17 mann fått spille minst en hel omgang i hver av kampene. Det lar seg nok også gjøre i siste innledende mot Skovlunde 2, som slo GRY/AK/KHF, men tapte klart mot Nordhordaland.

KFUM 2 åpnet med en fin 1-0-seier mot rumenske Vasas, en gjeng med små teknikere fra Transylvania. Rene scoret målet for Kåffa midt i første omgang. Andre kamp var mot et ganske annerledes lag - et mer fysisk robust Fana 3. Her endte det 1-1 etter et godt langskudd fra motstander og et Fana-selvmål etter en av mange gode Kåffa-cornere.

KFUM 3 har fått kjørt seg litt. De åpnet turneringen på mandag morgen med 0-7 mot Årdalstangen. Litt unødvendig stort tap mot et lag som ikke var såååå mye bedre. Gode var imidlertid dagens andre motstander, Odd Grenland, som ga våre tapre menn 14 baklengs. Auauau! Heldigvis har tredjelaget vårt gutter som scorer på Sletta på andre måter:

Her lærer Peder og Fredrik T. bort noen av sine beste sjekketriks til lillesøster Carew og resten av det norske folk: