Våre sponsorer:

Tap mot Tertnes

Kåffa 93 er ute av Adidas cup etter å ha tapt på sudden death mot Tertnes i Bergen i dag.

Første omgang var jevnspilt. Tertnes tok ledelsen, men Kåffa utliknet ikke lenge etterpå fra straffemerket. Salo ble felt, og Lars satte straffesparket sikkert i mål. Stillingen var 1-1 til pause.

I andre omgang overtok Tertnes styringen i kampen fullstendig. De hadde de største sjansene, og fikk en rekke cornere som kunne blitt avgjørende dersom ekstraomgangene endte målløst.

Det gjorde de imidlertid ikke. I første ekstraomgang scoret Tertnes på et frispark. Dommerne mente «sudden death» - engelsk for «brå død» - betydde at ekstraomgangene skulle spilles ferdig likevel. Fotballfaglig diskutabelt - språklig direkte svakt.

Vi satset alt framover, og dermed fikk Tertnes' sterke spiss en enkel sjanse og satte inn 3-1 til hjemmelaget.

Da var det ikke lenger noe å lure på, og selv om det er litt synd å reise helt til Bergen for å tape på sudden death, var det lite sure miner i Kåffa-leiren etterpå. Vi hadde gjort en god kamp, og tapte fortjent mot et enda bedre lag.

Vi rakk en tur innom Bryggen, Burger King og Torgallmenningen på vei til flybussen, og var godt fornøyd med en begivenhetsrik dag.

Mange hjertelige takk til Tertnes for henting på flyplassen og meget gjestfri mottakelse på deres flotte anlegg. Vi ønsker våre overmenn lykke til i resten av turneringen, og hvem vet: Kanskje får vi sjansen til revansj på hjemmebane i Norway cup?

PS: Tertnes møter Lyn i kvartfinalen. Slik er oppsettet: Søgne – Lørenskog, Tertnes – Lyn, Fyllingen – Sarpsborg, Holmlia – Hønefoss