Våre sponsorer:

Norway Cup-gruppene


Vi har som nevnt fått bekreftet at vi får med tre 11er-lag i Norway Cup. Gruppene er satt opp, men det hender ofte at det blir endringer fra første oppsett fram til turneringen starter i slutten av juli.

Jeg prøver meg likevel her på en liten presentasjon av motstanderne til våre tre lag. Klikk på lagnavnet for å se tabellen for divisjonen laget spiller i.

Minner samtidig om at det er viktig at alle i løpet av uka gir tilbakemelding på mailen fra Gunnar om hvorvidt de kan være med i Norway Cup. Vi er avhengig av at de fleste kan være med, ellers risikerer vi å måtte trekke ett lag. Det ser lovende ut, for mange har sagt ja, men vi mangler fortsatt noen tilbakemeldinger.

For å se alle påmeldte lag i klasse C, gå til denne siden.

Pulje C01:
KFUM 1
Dahle IL

  • Dahle er fra Kristiansund, og har vunnet alle sine seks seriekamper i vår, blant annet mot motstandere som er kjent for å produsere talenter: 2-1 mot Clausenengen (Ole Gunnar Solskjær, Øyvind Leonhardsen) og 3-2 mot Averøykameratene (Magne Hoseth).
Fet
  • Fet møtte vi to ganger i Tærud cup i vinter. Først slo vi dem 4-3 i gruppespillet, så 1-0 i semifinalen. Da spilte «Fet Samba», som de kaller seg, uten sine beste spillere som var på kretslagssamling. Laget har likevel slitt i førstedivisjon på Romerike i vår, men tapte for eksempel bare 1-2 mot Ull/Kisa som vi husker som en god motstander fra Norway Cup i fjor.
Faaberg
  • Faaberg fra Lillehammer topper sin serie til tross for at de bare har to registrerte resultater. De var i finalen i innendørsturneringen Lillehammer Cup i vinter, der de tapte for rivalen Lillehammer.

Pulje C07:
KFUM 2
Hareid
  • G14-laget fra Åge Hareides moderklubb fra Nordvestlandet spiller i andredivisjon, og ser ut til å være et publikumsvennlig lag. Etter tre kamper har de to seire og ett tap, men hele 23-18 i målforskjell.
Njardar/Tysnes
  • Njardar/Tysnes holder til like sør for Bergen. Laget spiller i 2 divisjon, og har plukket fire poeng på seks kamper hittil i år.
Ottestad
  • Vi ble slått ut av Adidas cup av Ridabu/Ottestad i fjor. I år spiller laget som bare heter Ottestad i 7er-serien, mens Ottestad 2/Ridabu har slitt litt i sin 11er-serie i vår. Ottestad 2/Ridabu spiller i pulje C10 i Norway Cup. Litt vanskelig å si noe om nivået på dette laget, altså.

Pulje C33:
KFUM 3
Brandbu
  • Brandbu ligger på Hadeland, litt lenger enn midtveis fra Oslo til Gjøvik. Laget har vunnet to og tapt én kamp så langt i vår.
Gneist 2
  • Gneist kommer fra Fana like sør for Bergen, og stiller imponerende nok fire lag i seriespill i 93-klassen. Til Norway Cup kommer de med tre lag.

Rival
  • Molde-klubben Rival har vunnet to av sine seks kamper i vårsesongen, der de blant annet har møtt storebror Molde FK.

0 kommentar(er):