Våre sponsorer:

Hvem spiller 1. divisjon til høsten?

En del av vårens første- og andredivisjonsavdelinger er avgjort allerede, mens noen lag fortsatt kjemper om plass i de to avdelingene á ti lag til høsten.

Det er som kjent de fire beste i hver av de fire førstedivisjonene og vinnerne av de fire andredivisjonene som spiller førstedivisjon til høsten. Men ingen klubb kan ha to lag i førstedivisjon til høsten, så andrelag som kvalifiserer seg til førstedivisjon må spille i andredivisjon om førstelaget holder plassen. Bærum 3 (94-laget) ligger for eksempel an til andreplass i sin førstedivisjon, men må likevel spille i andre til høsten.

Her er lagene som ligger an til å ta plass i 1. divisjon før den avgjørende runden søndag:

1. divisjon avd. 1:

Holmlia
KFUM
Ski
Klemetsrud

  • Disse fire lagene er allerede sikret plass. Vi klarte målsetningen om kvalifisering, selv om det så litt skummelt ut underveis. I ettertid virker det som de fire beste lagene tross alt klarte det, selv om både Ski og vi har variert voldsomt i prestasjonene, mens Klemetsrud har trøblet mot de tre andre topplagene i de siste rundene.

1. divisjon avd. 2:

Grei
Vålerenga
Oppsal
Ellingsrud

  • Kjelsås ligger ett poeng bak Ellingsrud før siste runde, men har Vålerenga i siste kamp. Ellingsrud møter bunnlaget Grüner som har null poeng på sju kamper.

1. divisjon avd. 3:

Skeid
Bærum
Lyn
Stabæk

  • Asker og Holmen lå på samme poeng som Stabæk før denne ukas runde, men nesten ingen resultater er registrert. Dersom Holmen slo Stabæk på tirsdag, kan de snappe den fjerde plassen. Uansett, fire meget sterke lag fra denne gruppa.

1. divisjon avd. 4:

Frigg
(Bærum 3)
Røa
(Bærum 2)
Ullern
Korsvoll

  • Ready kan passere Korsvoll i siste serierunde. De ligger to poeng bak nå. Begge lagene spiller borte mot hvert sitt Bærum-lag i siste runde. Ingen av Bærum-lagene beholder plassen, hver klubb har bare lov til å ha ett lag i høstens førstedivisjon.

2. divisjon avd. 1:

Hauger

  • Hauger har vunnet sine åtte første kamper. De risikerer likevel å bli nummer to i avdelingen om de taper med fem mål mot Stabæk 2 i siste runde, men er uansett sikret plass i førstedivisjon til høsten - om da ikke Stabæk 1 rykker ned...

2. divisjon avd. 2:

Bækkelaget

  • BSK har sikret seieren i denne avdelingen ved å gå ubeseiret gjennom vårsesongen. Vi gratulerer våre blå-gule naboer og håper på lokaloppgjør i høst!

2. divisjon avd. 3:

Gjelleråsen

  • Gjelleråsen har vunnet gruppa til vårt eget andrelag med klar margin foran en lang rekke andrelag som ikke kan rykke opp.

2. divisjon avd. 4:

Vestli/HSIL/RSK

  • Sammenslåingen av Vestli, Høybråten/Stovner og Rommen er det eneste førstelaget på øvre halvdel av tabellen her. De ligger på andreplass nå, men vinner serien om de slår Skeid 2 i siste runde.


0 kommentar(er):