Våre sponsorer:

Fin borteseier for tredjelaget

Kåffa 3 tok en solid 6-2-seier borte mot Kolbotn 3 i kveld.

Sondre Eide misset på straffespark, men slo tilbake med tre scoringer. Andy Gundersen sørget sammen med Sondre for en tidlig 2-0-ledelse til Kåffa, før Kolbotn fikk overta kommandoen. Før pause reduserte de til 1-2, og ikke så langt ut i andre omgang utliknet hjemmelaget.

Men så tettet Kåffa-forsvaret igjen, og med raske lagkamerater på topp, satte de rød-hvite Kolbotn på en rekke prøver i bakrommet. Sondre scoret to i åpent mål takket være at han jobbet på baller som i utgangspunktet virket umulige.

Sondre Kvam knallet inn et langskudd tvers gjennom mølja etter dødball, og Andreas Bugge scoret fra langt hold med litt hjelp av en uheldig Kolbotn-keeper.

Kåffa 3 har dermed 10 poeng så langt i sesongen, og er det klart beste tredjelaget i avdelingen. Fredag venter nok tøffere motstand i Klemetsrud 2 på Ekeberg kunstgress. Møt opp og støtt våre menn!

Verdt å merke seg: Hyggelige comeback fra Hassan og Anders og en fin debut for Lars Berglund, som var nær ved å krone den med et langskuddmål - men skuddet smalt i tverrliggeren. Viljen til å prøve seg på langskudd var uansett meget oppmuntrende - her har i alle fall førstelagsgutta noe å lære.