Våre sponsorer:

Førstelaget sikret plassen

Sesongens viktigste mål for førstelaget er nådd: Det blir spill i førstedivisjon også til høsten.

De fire beste lagene i våravdelingen beholder plassen, og etter dagens seier mot Klemetsrud har Kåffa 16 poeng og ligger på andreplass.

Både Kolbotn, Langhus og Nesodden tapte sine kamper i dag, og kan dermed maksimalt få 13 poeng. Vi ligger ett poeng foran Klemetsrud og Ski, men selv om de skulle passere oss i siste runde, blir vi i verste fall nummer fire.

I dag ble Klemetsrud slått 10-3 etter en førsteomgang der alt gikk på skinner. I medvinden spilte Kåffa enkel og direkte fotball, og spissene våre og midtbanen terroriserte Klemetsrud i bakrommet. Det sto 7-0 til pause.

Andre omgang ble preget av at kampen allerede var avgjort, men til slutt klarte vi i alle fall å sørge for at omgangen i det minste endte uavgjort.