Våre sponsorer:

Mats, Niko og Johnsen spilte for MJR 1

I går fikk Mats, Nikolai og Lars J. prøve seg på første juniorlag i 1. divisjonskamp borte mot Furuset.

Mats klarte seg fint, først på venstre- så på høyrebacken. Uredd i duellene og god til å posisjonere seg. Kanskje ikke like mye med framover som på guttelaget, men det skulle vel bare mangle.

Lars jobbet bra på midtbanen. Lærerikt for Johnsen å måtte løse ting raskt og effektivt fordi det går fort rundt ham. Han hadde en finger med i spillet på i alle fall to av målene. Blant annet en fin dragning med påfølgende venstrebeinskudd hvor returen førte til 3-1 til Kåffa.

Lars hadde også en god gjennomløping med ball der han nok burde scoret selv i stedet for uegoistisk å servere en feilpasning til en ikke spesielt godt plassert medspiller.

Et kvarter før slutt fikk Johnsen en smell på akillesen, men før han rakk å bli bytta ut, fastsatte han sluttresultatet til 6-1 på et skudd fra omkring 16-meteren. Fint mål, selv om ballen skiftet retning på en motstander.

Niko fikk spille siste halvtime, og kom også hederlig fra det, selv om han ikke rakk å spille seg like varm i trøya som Mats og Lars som fikk mer spilletid. Niko kunne også scoret, men som Lars gjorde i liknende situasjon, spilte han (kanskje for?) uegoistisk ballen på tvers uten å treffe medspilleren helt perfekt. Har selvsagt fysikk til å holde juniornivå, men ble litt snillere i duellene enn vi er vant til å se ham på 93-laget.

Se også kampreferat med spillervurderinger på kaaffamjr.com.

0 kommentar(er):