Våre sponsorer:

Fysisk trening og restitusjon

De fleste er nå i gang med sesongen. Mange skal spille mye fotball, og dette vil kjennes på kroppen. Det er derfor viktig å ta godt vare på den.

Vår fysiske trener Terje Gulbrandsen vil derfor kjøre en fast økt med restitusjonstrening kombinert med noe styrke hver uke. I morgen er det for siste gang på fredag klokka 17. Fra neste uke flytter vi disse øktene til onsdag, som er dagen etter den felles kampdagen for alle tre lagene.

Dette er fine økter for å få stølhet ut av beina, og å lære litt ekstra om å ta vare på kroppen sin. Terje har god kompetanse på området, og er en flott ressurs å ha rundt laget.

Treningene er i utganspunktet åpen for alle tre lagene, men med bare én trener er det vanskelig å forholde seg til folk som slenger innom helt tilfeldig. Derfor er dette først og fremst et tilbud til de som vil prioritere dette hver onsdag (det er selvsagt lov til å være opptatt av og til).

OBS! Ta med løpesko og innesko på disse øktene, da det kan være aktuelt å legge noe av økta utendørs og noe inne i hallen!

Ellers er vi i den vanskeligste fasen av året akkurat nå når det gjelder treningstider. Kunstgresset er mye booket til kamper, og gresset er ikke åpent foreløpig. I løpet av et par uker vil imidlertid gresset åpne for fri bruk, og da er det lettere å tilpasse treningstider etter det enkelte lags behov.

Vi ses på Sletta!

0 kommentar(er):