Tirsdag 21. april:

Holmlia - KFUM 4-2 (1-1)
Mål Kåffa: Nikolai, Simen H.L.
Laget: Adrian - Audun, Mats, Sondre, Bjarnøy - Martinus, Føyen, Johnsen (kap.) - Simen H.L., Nikolai, Rene. Innbyttere: Martin, Lars R., Espen G.

Om kampen: Vi åpnet kampen brukbart, men kom under på et korrekt idømt straffespark etter en holding i feltet. Mot slutten av omgangen satte vi Holmlia under press, og til slutt lyktes det Niko å løpe seg fri og banke inn utlikningen.

Holmlia tok tilbake ledelsen tidlig etter pause, men igjen kvitterte vi på en fin gjennomløping, denne gangen ved Simen. Men som kaptein Johnsen korrekt oppsummerte i garderoben etter kampen: Vi virket mer lettet for utlikning enn at det ga inspirasjon til å kjøre på ekstra. Holmlia økte til 3-2, og selv etter en utvisning på en av nøkkelspillerne deres, klarte fjorårets kretsmester å score enda ett mål.

Vi skapte likevel bra med gode målsjanser, og kunne fort hatt et par mål til. Og flere av baklengsmålene kunne vært unngått. Men slik er det med jevne fotballkamper. Det avgjørende er å få uttelling på egne sjanser og å være nøye foran eget mål.

I serieåpningen mot Stabæk hadde vi marginene med oss, mot Holmlia var vi ikke så heldige eller dyktige i de avgjørende situasjonene.

Artig å se forskjellen på de to kampen og de to motstanderne vi har hatt i serieåpningen. Stabæk-kampen holdt et langt høyere tempo, og vi møter et veldig godt kollektiv. På Holmlia gikk det ikke like fort, men vi møter mange veldig gode individuelle spillere, både offensivt og defensivt.

Nå venter Lyn, som vi kjenner som både velorganisert og individuelt sterke. Det blir moro og ikke minst veldig lærerikt å spille kamper på så høyt nivå hver uke.