KFUM 2 - Vestli 3-2
Mål Kåffa: Mathias V 2 , Halvor
Laget: Markus - Olav, Magnus M, Halvor , Matias U - Fredrik S, Lars R, Martin N - Fredrik D, Mathias V, Espen G. Innbyttere: Joachim, Glenn og Aleksander Dyrnes.

Spilt på Ekeberg kunstgress

Om kampen: En sikkelig fortjent seier til Kåffa-gutta. Utover i 1. omgang så får vi spillemessig mer og mer kontroll på kampen og produserer etterhvert flere store sjanser! Men i stedet for et Kåffa-mål så er det Vestli som tar ledelsen etter en corner og påfølgende retur (Vestlis første sjanse).

Kort tid etter så reduserer Mathias etter ett flott angrep. I 2. omgang går vi opp i ledelsen 2-1, frisparkmål av Halvor (Vestli-keeperen var ikke særlig heldig her).

Vestli reduserer til 2 -2 før Mathias V. igjen scorer. I de periodene vi har tempo og få touch på ballen, så spiller vi god fotball.