KFUM Arena
Mål Kåffa: Mats (?)
Gult kort: Føyen, Jørgen, Johnsen.
Laget: Markus - Mats, Sondre, Jørgen, Matias - Martinus, Føyen, Johnsen - Simen L., Nikolai, Audun. Innbyttere: Daver, Vellesen, Lars R.

Om kampen: En kamp som minnet mye om møtet med samme lag på samme bane i kvarten i Adidas cup i fjor. Høyt tempo, mye fysikk, og jevn fight hele veien gjennom.

Uten at jeg husker nøyaktig fra i fjor, tror jeg nok begge lag hadde litt flere målsjanser denne gangen.

Vi hadde en god periode med mye press og dødballer i medvinden før pause, Sarpsborg skapte sjanser når de fikk vinden i ryggen i andre omgang. Men også i andre omgang hadde vi perioder der spillet satt skikkelig.

Forskjellen fra de siste ukers kamper var en gjennomgående seierslyst, ønske om å vinne hver eneste ball og vilje til å ofre seg i duellene.

I fjor ble det 0-0 og straffekonk. Også i år var det målløst ved utgangen av ordinær tid.

Markus hadde levert redninger som så ut til å berge ett poeng for oss. Men to og et halvt minutt på overtid fikk en eller annen (jeg hørte noen sa det var Mats, så inntil noen retter meg, tror jeg på det) kriget inn ballen i mølja foran mål etter en dødball.

Det var selvsagt en kjempemorsom bonus å få full poengpott, men mye viktigere var det at veldig mange leverte en kanonkamp etter flere svake kamper på rad både i cup og serie.

Sarpsborg er et lag med mange duellsterke spillere, så at vi slo dem i så mange fysiske dueller i banespillet gledet et trenerhjerte mer enn poengene. For i dag, gutter, viste dere igjen at dere på en god dag kan spille jevnt med et av de beste lagene i landet.

Og når vi spiller jevnt, har vi matchvinnere som kan tippe kampene i vår favør. Om det så skjer to og et halvt minutt på overtid.