Våre sponsorer:

1.divsjon Kåffa 2 - Korsvoll

KFUM2 – Korsvoll, 1-1.
Ekeberg kunstgress
Mål kåffa: Halvor
Gult kort: Fredrik S., Fabian.
Laget: Adrian- Olav- Vetle- Halvor- Joachim- Espen G.- Fredrik S.- Martin N.- Rene- Fabian- Martin S.
Innbyttere: Magnus N.- Daniel- Johan og Fredrik D.

Kampen:
Vi kom godt i gang med høyt tempo og mange brukbare forsøk på gjennombrudd med direkte pasninger og stor bevegelse.
Og med noe større effektivitet i avslutningene i 1 omgang så ville det ikke vært noe å si på at vi hadde ledet med et par mål før pause.
Men det ble i stedet Korsvoll som fikk det 1. målet, sånn det ofte er i slike kamper hvor målene uteblir etter stort press.
Det positive i dette var at vi ble enda mer inspirert, og økte presset ytterligere ved å bli enda mer offensive, noe som gav flere gode dødballsituasjoner og enda større ”trøkk” på Korsvolls forsvar.

Og det endte i en flott scoring av Halvor på en retur fra et innlegg han først selv hadde lagt. Dette sier mye om innsatsen og offensiviteten i laget: nå var det kåffas tur til å score!

Den bakre firer`n skapte stor ro i laget, og det var sjelden at Korsvolls mange gode og raske angripere slapp ordentlig til. Men i stedet fikk både midtbanen og angrepet til kåffa muligheten til å være offensive og uredde, noe som gjorde at kampen ble underholdende i 1 omgang.

I 2 omgang måtte Halvor tre inn i målet etter at Adrian måtte kapitulere for smertene i foten. Og når også Joachim, som til da så ut til å prøve å vinne kampen alene, ble skadet, så ble det ikke noen enkel oppgave for innbytterne og holde oss inne i kampen på samme måte som i 1. omgang. I tillegg så økte motvinden, noe som gjorde at Korsvoll fikk tilgang på flere scoringssjanser. Men alle spillerne gjorde sitt ytterste for å unngå tap, og av den årsak var dette et bra resultat for oss.

0 kommentar(er):