Våre sponsorer:

1.divisjon Langhus - Kåffa 2

9.juni
Langhus - Kåffa 2 4-4 (?)
Langhus kunstgress
Mål Kåffa:Lars R, Vetle, Rene, Fredrik S
Laget: Keeper Espen S - Olav, Daniel, Vetle, Joachim,- Martin S, Lars R, Martin N, - Rene, Martin O, Magnus N
Innbyttere: Fredrik S og Fredrik D
Gult kort:ingen
Rødt kort: ingen
Om kampen:
En litt utrolig start på denne kvelden, to av gutta hadde glemt å ta med seg fotballsko til fotballkamp!! Heldigvis så fikk en låne ett ekstra par som Martin S hadde med seg og en far måtte ta turen hjem for å hente skoene!
Fredrik x 2 byttet med Martin S og Martin N i pausen.
Laget kommer til å kjøpe inn håndballklister og briller til keeperen!(dersom du er uenig Espen så får du ta den diskusjonen hjemme!)
Også kommer Per Arne sitt referat:
 Vi spilte årets beste kamp. At det ble så mange mål hadde sin begrunnelse i at vi turte å  spille oss frem offensivt og la ballen gå i laget, og at keeper`n vår hadde glemt klisteret på hanskene og brillene i garderoben ved to anledninger, noe han påstod å ha gjort opp for ved å redde to klare målsjanser fra motstanderen.

Men at dette var fotball med høyt tempo og innsats, godt blandet med gode ferdigheter og vilje til å prøve, hos samtlige, gjorde at dette ble en kjempebra forestilling! En anbefaling til etterlikning for norsk landslagsfotball.
Det så ut til at alle ville prøve alt denne dagen, og da er det GØY! Og mange mål er positivt.

Denne gang må ” skrapeloddene” gå til angrepsrekka, med Magnus N., Rene og Martin O. som gav mye hodebry
for  motstanderen, med sitt offensive spill og innsats hjemover.
 At vi er gode på ”dødball”, er nå bevist og ikke lenger en myte, det er nesten slik at det virker  unaturlig om det ikke blir scoringer når vi tar cornere og frispark på motstanderens banehalvdel.

Det sier mye om kampen når stillingen er 4-4 og det er 3 minutter igjen, og Magnus N. alene mot mål, blir felt bakfra rett utenfor 16 m, og spiller fra Langhus får rødt kort. 2 ½ min. senere  blir vår venstreback, Joachim, felt  alene på mål og klar straffe, men dommer velger å overse denne hendelsen og blåser av kampen.

Alt i alt en rettferdig kamp og et greit resultat som vi  alle var fornøyde med, og som bør inspirere  flere å stille på  trening fremover, vi har en lang sesong igjen

0 kommentar(er):