Våre sponsorer:

Tap mot Lyn

I semifinalen i Obos cup ble det for tredje gang i år en spennende kamp mot Lyn. Denne gangen var det imidlertid Lyn som vant.

Gjestene spilte med høyest tenning i første omgang på KFUM Arena. Hjulpet av medvinden hadde de press på oss helt fra starten av kampen. Lyn ledet 2-0 til pause, men ikke uten at vi hadde gode muligheter. Johnsen traff stanga med et av årets beste frispark, mens Magnus M. var centimetre unna å pirke inn ballen alene med keeper. Flere av Kåffa-gutta mente vi skulle hatt straffe da keeperen og Magnus kolliderte, vanskelig å si fra vår posisjon ved midtstreken.

I andre omgang hadde vi vinden i ryggen. Det tok likevel litt for lang tid før vi klarte å utnytte det til å sette ordentlig press på Lyn.

Mot slutten kastet vi innpå tre spisser fra benken, og Martin O. reduserte med drøyt fem minutter igjen av ordinær tid. Dermed ble det noen nervepirrende sluttminutter hvor vi hadde mange folk i feltet uten å klare å sette inn utlikningen.

Jeg tipper en objektiv tilskuer vil si at Lyn vant en fortjent seier, skjønt vi selvsagt følte at vi var nær å få uavgjort og ekstraomganger.


Vi kan uansett være stolte av sesongen vi har hatt, og ønsker Lyn lykke til i finalen. Så får vi heller ta revansj i serien neste sesong.

Nå tar vi en liten høstpause fra trening fram til en gang i starten av november. I løpet av den tiden prøver vi å få i stand et infomøte for foreldrene og en avslutning for spillerne.

Mer info kommer! God fotballpause!

208 kommentar(er):

Anonym sa...

lyn vant IKKE en fortjent seier

Anonym sa...

Jeg gir faen i om det var fortjent eller ikke, grattis med seiern

Anonym sa...

jaja....:/

Anonym sa...

Dere ble lekt med i første omgangen, dere tuchet ikke ballen omtrent..Andre omgang lot vi dere komme frem for å dere skulle tro dere hadde sjans. Dere ble slått med glans ! :D(*)

Anonym sa...

HAHAHA , Tap , Tap Og atter Tap ,,
3-2 , 10-3 og 2-1 ...

Sigbjørn sa...

Fortjent eller ikke fortjent har jo egentlig ikke så mye å si. Fotballkamper handler til syvende å sist om å score flest mål. Det gjorde Lyn i kveld.

Men det vi har drevet med i noen år nå har ikke bare handlet om å vinne kamper. Det meste av tiden bruker vi på treningsfeltet, der vi jobber med å bli bedre til å spille fotball, og kampene er en viktig målestokk på om vi er på rett spor.

Sesongen sett under ett, tror jeg vi kan konkludere med at vi fortsatt er på vei i riktig retning.

Så får vi lære av de oppturene og nedturene vi har underveis. Hva gjør oss gode på gode dager, hva kan vi forbedre på dårlige dager?

Det er fortsatt masse igjen å lære. Og masse tid til å øve på det. Heldigvis.

Anonym sa...

Dette kunne ikke være en bedre oppsummering!
Sigbjørn, du og dine har fått til en fantastisk utvikling for KFUM sine '93-gutter (alle 3 lag), noe resultatene de siste årene også viser.
Stå på alle gutta!

Sigbjørn sa...

Jeg vil forresten rette meg selv. Det heter selvsagt "syvende OG sist". Sorry.

Anonym sa...

Men kfum kom på 2 plass i serien. Lyn på 5. De måtte ha hjelp av GJELLERÅSEN for å komme seg til interkrets.

Anonym sa...

Fordi Kåffa la seg ja

Anonym sa...

SIER BARE 2-1 ! Dere leker gærne hæ?,DEIIIIILLLIIIGGG Obos finale drøm azz!, slått ut skeid og kfum digg!

Anonym sa...

Herlig gutta !!!!

Anonym sa...

Kfum har hatt et mye berde sesong enn lyn, så lyn folka kan bare holde kjeft. Vi har hvertfall vunnet noe større forhold til obos cup som dere vil tape uansett xD

Anonym sa...

hva mener du ?, dere kom til interkrets , dere gjore vi oxo, dere kom til finalen i addidas , og vi ble slått ut i kvarten, dere tapte mot oss i semin vi er i finalen i obos.

Anonym sa...

det*

Anonym sa...

Kfum snakker som om de er Verdens beste 93 lag. Ble grilla av lyn igår.

Anonym sa...

Dere tapte mot stabæk med vilje bare fordi at lyn ikke skulle komme til interkrets, så ekstra deilig å slå dere ut av Obos cupen !!!

Sigbjørn sa...

Fullstendig usaklig påstand. Så lenge jeg er trener vil jeg aldri gå inn for å tape med vilje.

Det som er tilfellet, er at vi flyttet en del spillere (men langt færre enn vi kunne gjort etter regelverket) fra første- til andrelaget i siste serierunde.

Andrelaget vårt trengte poeng for å sikre opprykk.

I tillegg hadde vi noen sykdomstilfeller før og under kampen som svekket oss ytterligere.

Så med et noe redusert førstelag uten noe som helst å spille for, ble det tøft mot et ultratent Stabæk, som både hadde mye å tape og mye å vinne.

Men ingen har lyst til å slippe inn 10 mål. Det var slett ingen hyggelig kveld, og lite jubel å se blant Kåffa-gutta, hvis du av en eller annen grunn tror det.

Anonym sa...

Haha, det er morsomt at dere skryter å ha slått ut skeid, når de ikke stilte med sine 3-4 beste spillere.. Og Adidas og Obos kan ikke sammenlignes. Bjerkealliansen er i semifinalen i Obos, og det sier det meste om nivået. Det er ingen som har sagt at vi er verdens beste, men på resultatene fra Adidas Cup finalen står det at vi er, uoffesielt, Norges beste lag.

Skjønner at dere er glade for å slå oss for første gang på ca 2 år ( bortsett fra en uviktig treningskamp ). Uansett kommer finalen til å bli målrik. Men desverre kommer ikke dere til å være med i kampen, Lyn. Dere rundspilte oss i 1. omgang, men dere var ikke over vår halvdel de siste 30 minuttene.

Anonym sa...

Skeid manglet tre mann mot Lyn mens Lyn mangler fem av de faste i 11-eren. Lyn manglet med andre ord flere spillerne enn Skeid.
Man kan godt påstå at nivået i Obos Cup er dårlig siden Bjerkealliansen er i semin, men da vil jeg bare minne om at Start faktisk kom til semin i Adidas Cup...

Anonym sa...

Det må også nevnes at KFUM ikke har en kretslagspiller på sitt faste 93 lag og alikevel har de vunnet adidas cup og kommet på andre plass i sin serie. Jeg tror KFUM bare vil ble bedre og bedre hvis de fortsetter på denne måten. Stå på! Og forresten Lyn, lykke til! Dere kommer til å trenge det hvis man tenker på nivået på kommtarene til visse lyn spillere her!

Anonym sa...

Er Start så veldig dårlig da? De slo jo ut blant annet Lillestrøm i kvarten...

Sigbjørn sa...

Jeg tenkte jeg skulle holde meg unna denne diskusjonen, da saklighetsnivået kanskje best møtes med stillhet, men må ta Start litt i forsvar jeg også.

Jeg skjønte nemlig heller ikke det med Start. De rundspilte Kåffa i en omgang på Gjøvik, vi var griseheldige som ledet 3-1 til pause.

I andre omgang var vi riktignok best, men det gir liten mening å sammenlikne Start med det Bjerkealliansen-laget vi spilte mot i treningskamp i april i alle fall.

Da vant vi 8-0 og fortsatte å rundspille dem etter sju bytter i pausen.

Anonym sa...

Start og Bjerkealliansen er omtrent like gode. Hilsen en som har spilt mot begge.

Anonym sa...

idiot

Anonym sa...

Kfum har ikke nok gode spillere til kretslaget..

Anonym sa...

hva skal men med kretslagsspillere?

Anonym sa...

Lyn kjøper kretsen, de har jo ingen spillere som er gode nok for interkrets!!!

Anonym sa...

Lyn har tre på kretslaget. Hvor mange har Kfum?

Anonym sa...

Lyn folka leker så store og tror at de er best i verden fordi de vant en fotballkamp mot Kfum.
Det er bare tull, man må se helheten og da tenker jeg på sesongen. Alle sammen vet at Kfum har hatt en bedre sesong enn Lyn!

Anonym sa...

Lyn kom til interkrets, Kfum kom til interkrets. Lyn kom til Obos-finalen, Kfum kom til Adidas-finalen. Lyn har tre på kretslaget, KFUM har null. Jepp, KFUM sin sesong har vært MYE bedre enn Lyn sin. MYE bedre.

Ps. 3-10 ????

Anonym sa...

obos og addidas cupene er helt forskjellige.
Addidas er mye mye større en obos!
Lyn slet og kom så vidt til interkrets, Kfum slet ikke og hadde ikke noe problem å komme til interkrets.
Kfum har utvikla seg mye som lag, mer enn hver enkelt spiller.
Kfum fortjener å ha flere spillere på interkrets enn lyn!

Anonym sa...

Med tanke på at tre av fire lag i Adidas-semifinalen var fra Oslo er det latterlig å påstå at Adidas cup er mye større enn oslomesterskapet (obos Cup).

kfum har ikke en eneste spiller på kretslaget. svakt!!! fokuserer dere ikke på spillerutvikling? bare på lange innkast og lagsorganisering? Blir ikke mange fotballspillere av sånt vet du.

"kfum fortjener å ha flere spillere i interkrets enn lyn"??? Logisk setning. fotball er en lagidrett.

Ps. 3-10 mot Stabæk????

Anonym sa...

Idiotiske utsagn.

Veien fram til en Adidas cup finale er mye tøffere enn veien fram til obos cup- finale. Jeg Tipper det er omtrent dobbelt så mange lag med i Adidas Cup, som Obos Cup, i tillegg til at de litt mindre gode Oslo-lagene sjelden melder seg på Adidas Cup. Dermed er nivået mye høyere i Adidas Cup.

Alle vet at kretslagstrenerne liker å plukke ut spillere som spiller i de tradisjonelt gode klubbene og de klubbene som har godt voksenlag, sånn som Lyn og Vålerenga.

På kretslaget er det 23 spillere. Jeg tør påstå at det ikke er de 23 beste spillere i Oslo/Bærum.

Nummer 1 og 2 i 1.divisjon avd 1, Holmlia og KFUM har med 1 kretslagspiller. Nummer 3, 4 og 5 har til sammenligning 8. Det er vel ikke så veldig logisk, er det det?

Når det gjelder ditt neste utsagn, kan jeg opplyse deg om at KFUM satser mer på spillerutviklig enn lagutvikling. Også når man har en som kaster langt, er det vel litt rart å ikke bruke det?`

Å bruke 3-10 kampen mot Stabæk som et argument er idiotisk, da KFUM stilte med langt fra toppet lag, i tilegg ikke hadde noe å spille for.

Hvis noen tør å vedde på hvem som vinner Obos-cup finalen er jeg jammen villig til det. Jeg tror nemlig det kommer til å bli et målkalas, i favør Holmlia.

Anonym sa...

Høres ut som det er en voksen *host host* som skrev det siste her.. hmm...hvem kan det være..hmm...

Veien frem til Adidas-finalen er ikke veldig tøff.. noen jallakamper i gruppespillet, walkover i 8.dels, en middels tøff kvart og semi...og vips! Finale!

Oslo-kretsen er den klart sterkeste i Norge. Si meg hvilke lag i Adidas Cup utenfor Oslo fotballkrets som var veldig gode... xD

Mener du at Follo, Holmlia, Kolbotn og Langhus er "storklubber" i oslo? Alle disse klubbene har spillere på 93-kretslaget. Men ikke KFUM! HMMMmmMMmmM! XD

Alle vet at KFUM tapte med vilje mot Stabæk. Flere av spillerne på kfum har sagt at de fikk beskjed om å ikke gi alt.

Anonym sa...

det siste du sier faen meg bare rykte som du har sikkert hørt fra noen lang borte fra Kfum.
Har noen i kfum sagt det eller?
og vi i kfum gir alt i hver eneste kamp
men den stabæk kampen brukte vi andrelags spillere siden andre laget trengte noen førstelags spillere...og noen av spillerne ble dårlige under kampen og måtte gi seg:P

Anonym sa...

Få beskjed om å ikke gi alt!? Det er for dumt! Jeg kan med hånden på hjertet si at INGEN på laget vårt fikk en beskjed om å ikke gi alt. Jeg var med på kampen, spilte, og fikk beskjed om å gjøre det beste jeg kunne og gi alt! Å si noe annet er bare tåpelig!

Anonym sa...

Selvfølgelig fikk dere ikke BESKKJED om å ikke gi alt, men det er mange måter en trener kan si at laget skal gi faen på... Hele Oslo snakker om hvor usportslige kfum er etter den kampen. dere har fått et dårlig rykte. dere kan godt sutre på meg, men det er fakta at dere nå har et dårlig rykte. Det er ikke noe jeg finner på her nå.

Anonym sa...

Den siste som skrev her har faktsik rett.

Anonym sa...

Dere aner bare ikke hvor rettferdig treneren er.
Kanskje vi har et dårlig rykte fordi vi tapte den kampen, men VI BRUKTE ANDRELAGS SPILLERE!!!
husk det ;)

Anonym sa...

Dere brukte andrelagspillere mot Stabæk ja.. Ok... Da forsterkes det dårlige ryktet hele Oslo har av dere.

Anonym sa...

vi trengte første lags spillere til den 2 lags kampen

Anonym sa...

Dette er bare tull. Alle vet at de fleste lag kan ha en dårlig periode etter et ekstremt høydepunkt. KFUM's høydepunkt var Adidas. Så sank de kraftig ned på både Ullern og Stabæk kampen. Jeg har hørt at Stabæk spilte utrolig bra og et svekket, sykt og ikke samspilt KFUM lag med ingenting å spille for skal ikke klare å holde følge med Stabæk når dette er fakta.

Jeg syns faktisk ikke at det er KFUM som skal få et dårlig rykte pga denne Stabæk kampen, bare fordi Lyn holdt på miste plassen sin til interkrets. Jeg har hørt at noen Lyn spillere gjorde noen ting som er ganske værre enn å tape en kamp, på og etter denne Obos-cup kampen.

Anonym sa...

Det er forskjell på å ha an "dårlig periode" og å plutselig tape 3-10 mot et meget middelmådig stabæk. hele oslo syns kfum er vanvittig usportslige etter det som skjedde. dere kan argumentere med pisspreik i øst og vest, men fakta faen er at dere tapte 3-10!!! hele oslo snakker om hvor usportslige kfum er siden de tapte med vilje.

Anonym sa...

En jeg kjenner på kfum sa de ikke spilte alt de kunne.

Anonym sa...

kfum hadde tapt mot ullern jo på hjemmebane!! er også usportselig nå?? og stabæk kampen var etter ullern.....

Anonym sa...

dårligt rykte? lyn tapte 8-3 for KFUM 2 uker etter de hadde vunnet adidas cup..

lyn spillerene er de mest usportslige spillerene i hele oslo. en av spillerene dere løp foran KFUM benken etter obos cup kampen og ropte " tok dere lett ass, kristene jævler" hva er det a? det skaper dårlig rykte.!!!!

Anonym sa...

3-10

Anonym sa...

så det var ikke plutselig tap din løk!

Anonym sa...

løk?

Anonym sa...

Hvor mange har kfum på kretslaget? Ingen? Hva med han de som kaster lange innkast da? Er ikke de heller på kretslaget? haha!

En av kfum-spillerne har sagt at de de fikk beskjed om å ta det litt rolig mot stabæk.

vopsann! 10 baklengs!

Anonym sa...

hvordan veit du det??
har en lyn eller stabæk spiller sagt det til deg eller?

Anonym sa...

si meg hva som er så jævla viktigt med og ha kretslags spillere?

hvem har sagt det? vi fikk aldri beskje om og ta det rolig, vi fikk beskje om og kjørr på.. man vill jo alltid vinne... selvom det er lyn vi kan ødleggefor...

Anonym sa...

en kfum-spiller har sagt at de fikk beskjed om å ta det rolig.

antall kretslagspillere viser om klubben er god på spillerutvikling. Kfum har..hmm...oi! INGEN!

Anonym sa...

hva viser det? krets trenerene ta jo med alle spillerene fra lyn,skeid,vålerenga +++ så lenge spillerene greier og løfte ballen!! men hvem er du?

Anonym sa...

finn på nye argumenter den som snakker i mot kfum....og ikke si noe med kretslag spillere eller at vi tapte med vilje....men finn på noe nytt...la oss se hva du finner :P

Sigbjørn sa...

Hehe, litt av en temperatur her i kveld. Synd at alle er så feige at de skriver anonymt, litt forvirrende når man ikke engang vet hvilken klubb folk representerer.

Det er lett å være stor i kjeften når man er anonym på nett, men jeg ser liten grunn til å bry meg om ubegrunnet kritikk fra folk som ikke tør si hvem de er engang.

Om noen har hørt at vi har gitt noen beskjed om å tape, bør dere sjekke kildene deres bedre. For da er dere feilinformert.

Jeg har ikke brukt tre-fire-fem dager i uka i fire år uten en krone i lønn på dette laget for å lære bort dårlig sportsånd og ufin oppførsel. Hvorfor i all verden skulle jeg gidde det?

Jeg har forklart mange nok ganger situasjonen vår foran Stabæk-kampen, så jeg gidder ikke gjenta meg selv.

I stedet er det fristende å spørre hvorfor Lyn er så opptatt av at ikke vi sikret plassen for dem når de unnlot å gjøre jobben selv mot Grei.

Forøvrig er jeg enig i at Oslomesterskapet henger nesten like høyt som Adidas cup i 15-årsklassen. Og om det blir Holmlia-Lyn i finalen, er det like gode finalelag som Skeid-Kåffa på Gjøvik.

Oslo-fotballen står sterkt i dette årskullet, takket være at flere lag gir hverandre god matching på høyt nivå. Om man kunne lagt til side usaklige beskyldninger og i stedet respektert hverandre for det, ville det blitt enda hyggeligere å hjelpe hverandre framover også.

Anonym sa...

hvordan gikk det mot Ullern? og Stabæk? og Lyn i obos? og hvor mange kretslagsspillere har dere? Bare lurer.

Anonym sa...

Selvfølgelig bruker ingen fire år på dårlig sportsånd, men et par timer klarer selv de mest prektige

Anonym sa...

bra sagt ;P

Anonym sa...

hvordan gikk det mot grei da lyn spillere? en kamp dere måtte vinne for og sikre plassen til interkrets?

Anonym sa...

Hva er det du hadde hørt at noen Lyn spillere hadde gjort etter kampen som er værre enn å tape ?

Greit, KFUM, vi får se hvem som gjør det best til neste år i interkrets da. Samma hvordan vi(lyn) kom til interkrets, nå er vi der, nå kan vi spille flere serie kamper mot dere og se på de resultatene, vi gleder oss til å le av dere..

De to seriekampene dere har vunnet over oss var bare flaks og vi stilte heller ikke med den beste 11'ern som dere sa om Stabækkampen.. Dere har vunnet med ett mål begge kampene så ikke si at dere er bedre enn oss for det er dere tvert imot.. vi så nivået deres på Oboskampen, dere han rett og slett ikke med i tempoet.. det eneste dere kan spille på er døballer ellr bare å måke ballen opp også skal liksom spissen deres putte kasse.. Det er latterlig, dere har sikkert fått det i fra Skeid, det gjør akuratt det samme..

1 omgang, dere hadde kanskje 5-10% ball, ikke mer.. I 2omgang var det 50%-50%, selv om dere tror dere hadde hele 2omg.

Dere er en liten Surprice klubb som har får god selvtillit.. ta dere en god treningspause nå! ;)

Anonym sa...

Det gikk vel omtrent sånn som da dere møtte Ullern hjemme, som hadde ETT poeng! Noe mer du lurer på?

Anonym sa...

dt er så lett for lyn spillerne å skylde på oss. men det er egentli dems feil når de tapte en så avgjørende kamp mot grei :)

Anonym sa...

kampen mot grei hadde ikke blitt avgjørende hvis kfum ikke hadde tapt med vilje mot stabæk.

Anonym sa...

dere vant jo bare med 1 mål dere å da, så ikke kom og si at dere er bedre en oss tøffen..

dere kan ikke leve på at dere heter lyn, vi tok 6 av 6 poeng i serien mot dere..


LÆTT!!

Anonym sa...

der ser du. der du skylder så lett mot kfum. Kfum skal ikke gjøre jobben for at dere skal opp til interkrets...DERE MÅ DET!! SKJØNN DET!

Anonym sa...

Lars: ja, hvordan gikk kampen mot grei ?
Hvordan gikk forsøket deres på å få lyn ned i 1div ? si meg det da, Blondi. Jo, det gikk rett i dass.. dere trodde vi var sikra ute og dere lekte smarte.. men faen så lættis latterlige dere er..:L

Anonym sa...

en kfum-spiller sa til meg under kampen at de ikke ga alt, fordi det var så jævlig fett at lyn ikke kom til interkrets.

hilsen midtbanespiller på stabæk.

Anonym sa...

du sier at kampen mot grei ikke hadde vært viktig om vi hadde slott stabæk.. så du mener at vi skal få dere til interkrets, dummeste jeg har hørt på mange uker ass..!!

Anonym sa...

Vi rykka opp vi, uten dere"hjelp" så hva er problemet ditt ?

Anonym sa...

Sånn ser en vanlig lyn-trening ut: Teknikk, pasninger, ferdigheter.

Sånn ser en vanlig kfum-trening ut: Innkast, cornere, innkast.

Anonym sa...

sant as... hahahah !

Anonym sa...

hva er probleme ditt? tryne ditt?

Anonym sa...

dere skylder på oss at dere holdte på å være i 1 divisjon!! det er problemet vårt!

Anonym sa...

når man vinner adidas cup den ene dagen så taper man ikke 3-10 mot et dårlig stabæk den andre dagen.

neste gang dere skal tape en kamp med vilje så sørg hvertfall for at spillerne holder kjeft om det a. Så kan dere hvertfall LATE som dere ga alt.

Men når spillerne deres sier dere tapte med vilje blir ikke det så lett..

Anonym sa...

Vi skylder ikke på dere for at vi rykka opp til interkrets, vær glad for at dere får spille mot oss til våren igjen dere..Er dere stolte av å tape mot Stabæk ellr,, det nevner det hele tiden, dårlig argument as !

Anonym sa...

lyn folka er noen blærer, som tror at vi skulle sikre dem en interkrets plass...

Anonym sa...

VI TAPTE MOT ULLERN ETTER ADDIDAS CUP FINALEN SÅ TAPTE VI MOT STABÆK ETTER ULLERN KAMPEN!!!

Anonym sa...

tror dere vi ikke visste at dere kom til å tape mot Stabæk uansett ellr ?

Anonym sa...

Lyn kom til interkrets helt uten kfums hjelp.

3-10

Anonym sa...

gjør det dere noe at vi tapte mot stabæk?

Anonym sa...

Så dere sier at det var greit å tpe 3-10 mot stabæk siden dere tapte mot ullern i kampen før?

Anonym sa...

Det gjør ikke oss en dritt at dere tapte 10-3, for vi er videre som dere prøvde å hindre og det driter vi i, for det er deres konsekvenser..

Anonym sa...

spør igjen: gjør det dere noe at vi tapte mot stabæk?

Anonym sa...

fy faen er det mulig.....dere kom til interkrets uten kfum hjelp...men dere skylder på oss at dere holdt på å ikke rykke opp.
så hva faen er problemet deres???

Anonym sa...

Hei! Jeg heter Andreas. Jeg har lyst til å begynne på KFUM93. Innkastene mine er imidlertid bare 4 meter lange. Kan jeg begynne likevel???

Anonym sa...

er det våre konsikvenser?

Anonym sa...

Vi skylder ikke på dere for en dritt faen, har du problemer med å få det inn i den lille nøtteskallen din ?

Anonym sa...

KFUM: Vi klager ikke på at dere tapte mot Stabæk, men vi reagerer på at dere tapte med vilje.

Anonym sa...

Andreas, den var god.. hahahahah ! får å svare.. nei, du kommer ikke inn da !

Sigbjørn sa...

Vi har vel til gode å trene på dødballer. Vi har tilfeldigvis en spiller eller to som er utstyrt med gode kastarmer, og ser ingen grunn til at de ikke skal ta innkast i kamp.

I tillegg har vi en eksepsjonelt god hodespiller som har scoret mange mål etter dødball.

Men som sagt har vi ikke brukt tid på dødballtrening. Vi mener det er ting man kan lære like lett når man blir eldre.

Derfor bruker vi heller tida på grunnleggende fotballferdigheter. Det vi har gjort mest på trening i år er å spille mye fotball med to-touch-begrensning.

Å stille opp masse 15-åringer for å slå dødballer er lite utviklende. Vi jobber langsiktig med utvikling, og har fått mange gode resultater som en følge av det i år.

Mot slutten av sesongen fikk vi en negativ formsving. Sannsynligvis som en konsekvens av en lang og slitsom sommer/høst som startet med mange kamper i Dana cup og Norway cup, fortsatte med tre meget gode seriekamper før det kom noen på det jevne.

Etter en ny formtopp på Gjøvik var fikk nok mange både en mental og fysisk utladning.

Vi som trenere tar vår del av skylda for ikke å ha klart å motivere spillerne bedre til de siste kampene, men det er ofte påfallende hvordan det påvirker underbevisstheten når man ikke har noe konkret å spille for.

Det fikk vi først i semifinalen mot Lyn. Lyn har vi stort sett alltid spilt jevnt med, det er et av de bedre lagene vi møter, så jeg synes ikke det var noe stort problem at vi tapte denne gangen etter å ha avgjort flere jevne kamper til vår fordel i de siste møtene.

Avslutningen av kampen var uansett et løft for oss. Da var innsatsen i nærheten av slik den var i den gode perioden vår tidligere i høst.

Anonym sa...

Jeg er dritgod teknisk, løper 60-meteren på 7,1, skyter hardt som en hest og er likegod med begge bein. Men innkastene mine er som sagt bare fire meter lange. Får jeg ikke begynne??

Anonym sa...

vi har 2 stykker som hiver lange innkast? bare fordi vi har noe ikke dere har, så trenger der ikke og grine for det vettu!!

Anonym sa...

I følge treneren deres trener dere ikke på dødballer.

I følge ferdigheten deres på banen trener dere ikke teknikk og pasningsspill.

Da lurer jeg på: Hva bruker dere egentlig tiden deres på på trening? Drikker kakao?

Anonym sa...

Hva innkast.. Fotball handler om å bruke ballen med føttene. vi i lyn er kjent for å spille fin fotball langs bakken og det er vi stolte av.

Anonym sa...

Men får jeg ikke begynne? Jeg kan kanskje kaste fem meter i medvind og sola i ryggen.

Hilsen Andreas

Anonym sa...

ja seff ;P

Anonym sa...

gå og skryt et annet sted lyns spiller

Anonym sa...

skriv om at dere tapte mot oss i nordstrands blad a!!! vær så snill a...

Anonym sa...

Skal jeg skryte mer.. ?

Anonym sa...

så lenge du er rik kan du begynne i lyn..

håper og se deg på en lyn trening snart

mvh lyntrenerene.

ps: du må ha håret bak ørene..

Anonym sa...

alle kan tape 3-10 mot stabæk når man blir enige om å tape med vilje.

Men hvordan i H-E-L-V-E-T-E klarte dere å tape mot Ullern?????

Anonym sa...

FOOOOTTTTBAAAALLL

Anonym sa...

hvordan i alledager greier du og være så irriterende?

åssen greide dere og tape mot grei? i en viktig kamp? :/

Anonym sa...

haha... sant azz, kunne stillt opp med bredde laget jo og alikevell slått dem

Anonym sa...

Weeey, du som sier du er lyntrener.. Hva leker du smart for, har du noe imot Lyn ellr ? er jeg rik bare fordi jeg bor på ullevåll ? nei.. vi har spillere fra søndre-Nordstrand omerådet vi og så hold kjeft..

Anonym sa...

Grei er hvertfall et ålreit lag. Slo Stabæk, spilte jevnt med Bærum. Men Ullern?!?!?!? De hadde ETT poeng før de møtte dere. Og tapte stort sett tosifra i alle kampene. Men de klarte dere ikke slå, nei.

Årets prestasjon!

Anonym sa...

skal jeg si deg en ting, jeg kunne stilt opp med trynet ditt og vaske dasskåla på skolen..!

Anonym sa...

lol

Anonym sa...

KFUM: Dere disser Lyn for å være rike. Men nå som bestikkelses-pengene fra Stabæk tikker inn på kontoen deres har sikkert også råd til å dra håret bak øra.

Anonym sa...

over halve laget vårt er fra øst-kanten jo men det er bare at vi er de bedere på øst-kanten. og snakk om at dere er ett bedere lag, lyn saster på spillerutvikling få proffe spillere, ikke vinne rubb og stubb i barne ideretten

Anonym sa...

ohhh.. dissekongen !

Anonym sa...

morrogutt du.. men ikke så mye penger etter kampen mot stabæk

Anonym sa...

Jaaaaaaaaaaaaa, dere har de beste spillerne fra østkanten.. sikkert.. hvorfor er ingen av dere henta til et annet lag a, alle vi andre er blitt henta ellr begynt!

Anonym sa...

hvor mange 94 spiller har dere som spiller a kfum???

Anonym sa...

skal vi holde på 120 komentarer så gir vi oss?

Anonym sa...

ja smart der ;P

Anonym sa...

Hvis noen på kfum hadde vært veldig gode fotballspillere hadde de blitt hentet til Lyn i fjor eller forfjor.

Anonym sa...

det*

Anonym sa...

Ja, spiller utvikling, KFUM. Dere har ingenhospitanter.. Nå forrige kamp i obos mot dere så hadde vi 3 94 spillere..

Anonym sa...

og hvem var han pølsa som skrev før kampen. LETT MATCH!!?

Anonym sa...

kan dere gå og skryte et annet sted......ooooo vi brukte 94 spillere :o...vi skal også skryte av alt det gode i lyn :P
har dere ikke noe annet å gjøre??

Anonym sa...

herregud! vi har 1,94 spiller som har spilt fast på 1 laget i 4 år.. han var skadet.. i flere av kampene i år har vi brukt 1-2 94 spillere

Sigbjørn sa...

Ullern-kampen var enda svakere fra vår side enn Stabæk-kampen. Men ingen beskylder oss for å ha tapt med Ullern med vilje?

Stabæk er et godt lag, og de hadde en ekstrem tenning og en uttelling på sjansene jeg sjelden har sett maken til.

Hvis spillerne våre virkelig har sagt at de ikke syntes det gjorde noe å tape mot Stabæk er jeg dypt skuffet.

De fikk klar beskjed før kampen om a) å heve seg etter Ullern-kampen og b) å vise om de fortjener en plass i førstelagstroppen til vinteren.

Det er sikkert lett å si at det "ikke er så farlig" for å bortforklare et pinlig resultat underveis, men i motsetning til de fleste som mener å vite så mye her, var jeg faktisk tilstede og så Kåffa-spillerne på Nadderud.

De så ikke så veldig glade ut, kan jeg love. Det var en av de dagene der ingenting klaffet, mens alt gikk på skinner for Stabæk.

Anonym sa...

Vet dere hva spillerutvikling er, KFUM? Det betyr at man u-t-v-i-k-l-e-r s-p-i-l-l-e-r-e.

Aldri hørt om, sier dere?

Ok.

Hørt om hospitering da?

Ikke?

INNKAST har dere vel hørt om?

Dere har det, ja.

Anonym sa...

faen...dere lyn spillere har så lite å gjøre...enten fikse håret eller være på kfum sin side og skryte som faen!

Anonym sa...

Stabæk er IKKE et godt lag. Tapte mot Asker, blant annet. At dere presterer å tape 3-10 mot dem må ha gjort dere rike.

Anonym sa...

natta folkens.. kos der masse videre :)

Anonym sa...

Stillingen var 1-0 da kfum-spilleren sa at de ga faen.

Hilsen midtbanespiller på Stabæk.

Anonym sa...

En ting, kjenner noen av dere på KFUM til Ballett ? så ikke si at LYN er HOMO :L hahahah !

Anonym sa...

jeg vil ikke si at lyn spillerne konsentrer seg så jævlig om utseede

Anonym sa...

STABÆK ER ET GODT LAG, DE KOM JO TIL INTERKRETS!!!!

Anonym sa...

haha... sant azz

Anonym sa...

jeg visste ikke om det(kfum)

Men det visste du (lyn) :O

Anonym sa...

Stabæk kom til interkrets fordi de slo KFUM ja.... Et KFUM som tapte med vilje. Stabæk og KFUM burde vel egentlig feire interkretsplassen sammen. Ha en felles fest eller noe. KFUM kan jo spandere pølsefesten med pengene de fikk fra Stabæk for å tape med vilje.

Anonym sa...

Weey, KFUM.. Går ikke han "kjekke" spissen deres på Balett, eller gikk han på det i 5 år for ikek så lenge siden.. Nico tror jeg dere kaller han.. Om han ikke er BÖG?

Anonym sa...

det stod i nordstrandblad:P

Anonym sa...

stabæk kom til interkrets siden de kom på på 3 eller 4 plass i serien!!

Anonym sa...

som var foran lyn!!

Anonym sa...

men han er fortsatt bedren en alle spissene til lyn :)

Anonym sa...

Hvem faen bryr seg om Stabæk, fuck dem.. de er råtne.!

Anonym sa...

stabæk kom på 4. plass fordi de kjøpte seg seier over kfum

Anonym sa...

Er han bedre enn alle spissene våres ? HVorfor putta han ikke kasse mot oss da ? kanskje fordi han ikke var på Balett "tuppa" hæøæ ?

Anonym sa...

men hva med de andre poenge de fikk a?

Anonym sa...

men helt erlig lyn vant fortjent og gikk til interkrets fortjent

Anonym sa...

Hadde Kfum-spissen vært dritgod hadde han ikke spilt i kfum...

Anonym sa...

ohhh.... sant azz

Anonym sa...

Jammen du skjønner.. han går på balett samtidlig og det godtar ikke de bra klubbene vett. men siden halve laget til KFUM spiller håndball og går på Balett så er det greit å spille i KFUM

Anonym sa...

han putta ikke i den kampen men hva med kampen på kringsjå, hva med den utsøkte lobben over dere sanseløse keeper?

Anonym sa...

jaja....dere lyn folka har ikke noe å gjøre, herregud! gå og gjør noe annet enn å sutre om at dere holdte på å være i 1 divisjon.
dere får kose dere med denne diskusjonen :P
Gleder meg til å lese hvor mye fritids lyn folka har...

Anonym sa...

Kpperen vår kan både lukte, se, føle, smake og høre, så han er på ingen måter SANSELØS

Anonym sa...

hvorfor kan men ikke dive med to idretter i lyn og de andre store klubbene som du kaller de? forskjellige idretter er bra or koordinasjonen..

Anonym sa...

ja, han en fin tupp han balett fyren ja..stod sikkert godt på tuppa da.. men han keepern er fucka, det kan jeg selv si.. han er råtten..

Ser det ut som om Betong kan fly ?

Anonym sa...

nei, ser det ut som at du kan fly?

Anonym sa...

Får jeg begynne?

Hilsen Andreas

Anonym sa...

Hva faen vet du om Koordinasjon.. at du kan knulle en samtidig som du blower en ? nei..

Anonym sa...

og hva har det med poenge og gjøre, poenget er: hvorfor kan man ikke drive 2 idretter sammtidig i lyn?

Anonym sa...

hahaha! Kongekomentar! KFUM tror at koordinasjon er å synge en salme samtidig som de blower!!

Sigbjørn sa...

Vet ikke om det med manglende spillerutvikling er det beste argumentet å bruke mot Kåffa.

A-stallen til Lyn renner vel ikke over av spillere som har gått gradene fra barnefotballen i klubben.

Soko er flott, dessuten ble kanskje Dahm snappet fra Korsvoll i ganske ung alder. Fotland Knudsen har vært der siden tiåring, leser jeg.

Det er flere KFUM-spillere som har vært innom A-stallen til Lyn også de siste årene. Christian Aas, Jonathan Parr, Christoffer Dahl (han kom riktignok først til oss som guttespiller), Frode Larsen er i alle fall noen.

Det har gått mer og mindre bra med disse, Parr spiller godt i AaFK, Doffer'n har trappet ned og returnert til Kåffa.

Men jeg går ikke med på at vi er opptatt av resultater i barnefotballen på bekostning av utvikling.

Den mye omtalte Stabæk-kampen bar jo preg av nettopp langsiktig tenkning om spillerutvikling: Det var viktig for oss å få andrelaget opp i 1. divisjon for å gi et bedre utviklingstilbud til flere spillere neste sesong.

Hadde vi bare vært opptatt av å "vinne rubb og stubb", ville vi vel blodtoppet laget mot Stabæk og gitt blaffen i det nest beste laget vårt. Slik tenker ikke vi.

Anonym sa...

det var kongekommetar du.. heldig med den..


kan jeg få autograf?

Anonym sa...

KFUM: dere lyver så hardt om stabæk-kampen at dere er i ferd med å tro på dere selv.

Anonym sa...

Nei, men du kan få bitemerke ?

Anonym sa...

du er i ferd med å tro på nissen!

Anonym sa...

Kåffa suger kukk alle spillerne er homser og blower hverandre i dusjen.

Anonym sa...

Jo inge Berget til Udinese for 6 mill... Oi! Den glemte du visst!

Anonym sa...

du biter fortastt? akkuratt som min lille søster på 4 år..

Anonym sa...

ja, har du knulla hun ellr ?

Anonym sa...

vil u ha nummert hennes?

Anonym sa...

|
|
|
---------/
---------/
)
|
|

Anonym sa...

men jeg ville ikke sakt noe om at lyn ikke er norges beste lag når det gjeller å utvikle spillere...

Anonym sa...

nå som dere fikk såpas mye penger av stabæk har dere vel råd til å kjøpe noe bedre enn en 4-åring

Anonym sa...

neitakk..vil du ha nr til broren min :D

Sigbjørn sa...

Jo Inge Berget har vokst opp på Hadeland. Han begynte i Lyn da han begynte på NTG.

Som de fleste andre juniorer som tar steget til Lyns a-lag.

Jeg intervjuet forresten Jo Inge foran sesongen i år:

http://www.dagbladet.no/sport/2008/03/27/530763.html

Anonym sa...

nå gidder jeg ikke mer.. trøtt.. snakkes i morgen kveld eller?

haha

Anonym sa...

Kjære sigbjørn. Når du begynner å påstå at Lyn ikke er gode på spillerutvikling, og påstår at kfum er minst like bra, kan du bare ta på deg klovnenesen din. Ingen er enig med deg!

Hilsen kfum'93-spiller.

Anonym sa...

ja men ikke for å glemme så er det jo lyn sitt eget ntg lag da så...

Anonym sa...

Hvem bryr seg om hva du driver med sigbjørn, ?

Sigbjørn sa...

For all del, Lyn har vært kjempeflinke til å gi unge spillere sjansen, det er vel noe treneren de siste årene har lært da han vokste opp i Kåffa...

Men det er altså snakk om spillere som har utviklet seg i andre klubber, gjerne i utkant-Norge, før de kommer til NTG.

Spillerne som har vært i Lyn i yngre år har ikke like ofte slått til.

Anonym sa...

Til han Sigbjørn fyren: Synes du kfum er like gode som lyn når det gjelder spillerutvikling!?!?

Anonym sa...

Sigurd, har du kjæreste?

Anonym sa...

Sigurd.. det er samme hvor god man var når man var 10-12 år.. det er ikke da man utvikler seg.. Man blir ikke proff fordi man er barneflink ?

Anonym sa...

OH MY FUCKINGS GOD! Du mener at Lyn er gode på spillerutviklung pga at henning berg har en fortid i kfum?? Bra, Sigbjørn! Du setter deg virkelig i respekt nå! Nå viser du deg som en særdeles flink fotballekspert!

Anonym sa...

Sigbjørn: Stopp nå.

Hilsen en av spillerne på laget ditt.

Anonym sa...

Sigurd bare gå og legg deg ikke lek smart..du snakker bare dritt ass..

Anonym sa...

kfum er barne flinke men det er jo alle lag nesten...bøler var klemetsrud var elingsrud det var så mange men det er når man blir eldre vettu;)

Sigbjørn sa...

Om KFUM er like gode som Lyn på spillerutvikling?

Nei.

Vi er nok bedre på å utvikle spillere fra barnenivå fram til 15-16 år. Men det er ikke så rart, vi har flere spillere i de yngste klassene.

Lyn er naturlig nok flinkere til å utvikle de aller beste fra junioralder og oppover. Det kommer jo både av helt andre ressurser, et lag i tippeligaen og ikke minst fotballgymnaset.

Anonym sa...

Sigbjørn: LEGG DEG!!

Hilsen en Kfum'93-spiller

Anonym sa...

bare for å si det så hakke lyn junior noe med lyn a-lag utennom ntg. det heter jo a.laget heter jo lyn oslo ikke lyn

Anonym sa...

Det var en gang to isbjørner som skulle over en vei. Så ble den ene overkjørt. Da sa den andre: "Kom an, soft-is"

Anonym sa...

Hans spurte Sigbjørn: "Hvor skal du i ferien da?"

Sigbjørn: "Jeg skal til Vente."

Hans: "Og hvor er Vente da?"

Sigbjørn: "Nei det vet jeg ikke, men på værmeldinga sier de alltid "Pent vær i vente.""

Anonym sa...

alle barna sugde en kjærlighet på pinne untatt sigbjørn, han sugde jørn

Anonym sa...

hei... den var litt grov

Anonym sa...

Vet du hvordan Michael Jackson oppfant "Moonwalk"?

Svar: Han tråkket i en hundedritt.

Anonym sa...

alle barna tente på deilige jenter untatt sigbjørn han tente på en ørn

Sigbjørn sa...

Noe sier meg at det er andre enn meg som har større behov for å legge seg her.

Anonym sa...

Alle barna fikk seg fitte untatt sigbjørn ingen ville rørn!

Anonym sa...

Lars Egil kom hjem fra skolen.

Moren: "Hvor er karakterboken din?"

Leif Egil: "Jeg lånte den bort til David så han kunne skremme foreldrene sine."

Anonym sa...

i kveld har du oppnådd mye respekt, sigbjørn. en stor kveld for deg dette her...

Anonym sa...

Gulars: "Marianne, Marianne! Eg skarrer ikke på r'ene mer!"

Marianne: "Få høre da, Gulars."

Gulars: "Bolle!"