Våre sponsorer:

Seks strålende dager

Førstelaget har hatt en strålende uke. Først ble Bærum slått 3-2 borte i serien. Så vant vi på straffer mot Sarpsborg etter 0-0 i kvartfinalen i Adidas cup. I kveld halte vi i land en ny 3-2-seier i serien, denne gangen mot serieleder Holmlia.

Tre motstandere vi ikke har klart å slå før, alle beseiret i løpet av en snau uke. Vi kan kose oss med en midlertidig tabelltopp, men nå blir utfordringen å holde bakkekontakten og huske på alt det arbeidet som er lagt ned i disse kampene. Slikt kommer ikke av seg selv.

Neste uke har vi pause fra seriefotball (skulle møtt Hauketo), men møter i stedet Helset i kvartfinalen i Obos cup på onsdagen. Da er det full skjerping igjen. Vi har dummet oss ut på undervurdering etter flere gode kamper på rad tidligere.