Våre sponsorer:

Fin borteseier mot Bærum

Vi fikk en perfekt start på høstsesongen borte mot Bærum. Vår nærmeste tabellnabo (før kampen) åpnet kampen sterkt, og tok en fortjent ledelse. Begge våre stoppere gikk på samme mann, og glemte en gul spiller som sto alene foran mål og scoret enkelt.

Vi utliknet etter et herlig eksempel på offensivt backspill. Høyreback Mats la inn fra dypt i banen, og på motsatt side stormet venstreback Joachim inn i feltet. Men det var venstrekant Casper (bildet) som fikk det deilige innlegget midt på sitt høye hode, og skallet ballen inn mellom hodet på Bærum-keeperen og tverrliggeren.

Bærum tok ledelsen igjen etter en ny sløv opptreden i forsvaret vårt, og ledet ikke ufortjent til pause.

I andre omgang pakket vi tett sammen bakover på banen, og forsvaret var enda mer skjerpet. Framover på banen utnyttet en hardtarbeidende Lars Johnsen en pasningsfeil hos de gule, og banket inn 2-2.

Martinus var ikke dårligere da han dundret inn vinnermålet.

I vår følte vi oss litt heldige som klart ett poeng mot Bærum - til tross for et feilaktik annullert mål. I dag var det egentlig helt greit etter en jevn kamp der Bærum kanskje hadde ballen litt mer i perioder, men hvor vi hadde flere store sjanser.

Jørgen traff tverrliggeren og Lars Johnsen stolpen etter dødballer. De samme to hadde også hver sin ball i nettveggen.

Uten at det er noe offisielt, har vi i lagledelsen tittet litt på hvor mange poeng vi regner med i høst, og hva som trengs for å klare målet om interkretsplass. Uten å si mer om saken, kan vi vel bekrefte at vi nå ligger foran skjema.

Tre poeng var en rein bonus på en dag der vi manglet Nico (ferie), Alex (konf.leir), Matias U., Martin O. og Fabian V. (skader). Vi forsøkte også å få med Fridtjof, men han spilte juniorkamp i går (var også med på å slå Bærum!).

Nå blir utfordringen å legge denne kampen bak oss og være like sultne mot Sarpsborg på søndag. Vi gleder oss!