Våre sponsorer:

Tap mot Ski

Vi tapte treningskampen borte mot Ski 4-3. Det var jo en klar forbedring fra da vi ble grisebanket på samme bane i fjor vår.

Første omgang var meget bra fra Kåffas side. I åpningsminuttene hadde Ski ballen mye og så gode ut, men vi lå disiplinert i formasjonen og slapp dem egentlig bare til en stor sjanse.

Den siste halvtimen av første omgang la vi inn et ekstra gir, og spilte opp mot vårt beste. 2-0-ledelse til pause føltes fortjent.

Ski gikk aggressivt ut i andre omgang, og reduserte tidlig til 2-1. Vi eksperimenterte en del med bytter og plasseringer i andre omgang, og mistet grepet om kampen. Ski ledet 3-2 før vi utliknet, men de scoret det avgjørende målet.

Mye positivt å ta med videre, samtidig som vi har litt å gå på når det gjelder å fullføre kampen med stil.

Vi kan trøste oss med at mange brukte mye krefter i helga, og at vi har mer å gå på fram til seriestart om drøyt halvannen måned.