Våre sponsorer:

Sondre senket Sprint i sudden

Det måtte sudden death til for å avgjøre finalen mot Sprint Jeløy i mosselagets egen inneturnering søndag kveld.

Kåffa kom under 4-1 litt over halvveis i kampen, men så startet langspurten. Kåffa hadde (i alle fall sett med våre subjektive øyne) flest sjanser gjennom kampen totalt sett, men Sprint-keeperen er fortsatt en vanskelig mann å lure - han har imponert og frustrert oss før...

Men tålmodig jobbing ga uttelling, og Matias Unsvåg satte inn utlikningen rett før full tid.

I sudden death ble Lars Johnsen satt i mål, mens Matias, Sondre og Martinus startet som utespillere. Brødrene Mølsæter kombinerte frekt på høyrekanten og Sondre kastet seg fram og satte inn vinnermålet på volley.

Samtidig med vår finale spilte Kåffa 94 finale mot Vålerenga på nabobanen. Det ble minst like dramatisk, og enda mer målrikt. Lagene fulgte hverandre til 6-6. Også her måtte det sudden death til, og til slutt satte Fredrik E. inn 7-6-målet og sørget for dobbeltseier til Kåffa-gutta.

Det er også gledelig å ta med seg at Kåffa 2 gikk til åttedelsfinalen der de tapte for Sprint, mens Kåffa 3 ble slått ut av Kåffa 1 i kvarten. Kjempemessig laginnsats totalt sett!