Våre sponsorer:

God høstsesong for tredjelaget

KFUM 3 tapte 0-1 borte mot Sagene 2 i går på Voldsløkka kunstgress og «glapp» tredjeplassen i siste runde.

Et godt forsterket lag fra Sagene siden sist vi møttes og et høyt tempo i kampen gjorde sitt til at vi ikke greide å hale i land denne seier'n.

Vi hadde kun én innbytter og det ble harde tak på slutten av kampen. Spillerne skal ha ros for mye fint spill i perioder, og sjansene var tilstede, men med 6-7 redninger på målstreken hvor Khoa Henrik fungerte som andrekeeper i perioder, blir det vanskelig å holde konstant trykk på motstanderens banehalvdel.

Alle tre keeperne (Halvor, Peder og Khoa Henrik) får en 6'er for både målvakt og utespill.

Helhetlig ble dette en kamp vi skal være fornøyd med, selv om vi var veldig nær å få tredjeplass i serien og «glapp».

Fra en svak sesongåpning til å spille fotball slik vi har gjort i høst, så oppsummerte vi at trening i vinter skal hjelpe oss til å komme raskere i gang neste sesong og at høstsesongen har vært gøy!