Våre sponsorer:

Sterk seier mot Lyn

Førstelaget tok tre viktige poeng mot en av konkurrentene i kampen om interkretsplassene med 1-0-seieren over Lyn torsdag.

I tillegg er det alltid ekstra moro å spille bra mot de tungt satsende eliteklubbene. Lyn har seks mann som er tatt ut til kretslagssamling neste helg. Likevel så vårt sterke mannskap ut til å ha full kontroll bakover. Adrian måtte i aksjon i feltet noen ganger og Lyn skapte litt på dødballer, men vi var vel så nære ett mål til som Lyn var utlikning.

Vi hadde for anledningen lånt vår eneste kretslagsspiller Fridtjof fra 92-laget, og han scoret kampens eneste mål på en sterk heading etter dødball.

Kåffa spilte en god første omgang, mens Lyn styrte mye av kampen etter pause. Men utrettelig jobbing hindret dem i å skape sjanser. Spesielt Lars Johnsen fortjener ros for voldsom jobbing på midten, og Jørgen hadde en god kamp på stopperplass.

Dette var Kåffa-guttas tredje strake seier mot Lyn, som vi nå begynner å få et fint tak på. Etter det stygge 1-6-tapet hjemme på våren for to år siden, ble det 8-3-seier borte høsten 2006 og 4-3 hjemme i fjor høst.

En av de få tingene som er morsommere enn å slå lag som Lyn og Vålerenga, er når de i tillegg blir skikkelig furtne etterpå. Det er virkelig god underholdning å lese Lyns kampreferat hvor de knapt nevner sitt eget lag. Det må bety at vi har gjort noe riktig.

PS: Til deg som skrev Lyn-referatet: Nei, vi gjorde ikke åtte bytter i andre omgang. Vi satte innpå de fire innbytterne vi hadde på benken, og i sluttminuttene satte vi inn en erstatter for midtspissen som hadde løpt mye. Altså fem byttter.

18 kommentar(er):

Anonym sa...

Sykt bra skrevet!!!

Anonym sa...

haha! sant det:P

Anonym sa...

Onkel Joachim er tøff, og dette er sant... Og LYN er noen pingler !

Anonym sa...

lyn er like dårlige 93 som de er i tippeligaen.

Anonym sa...

Bra skrevet! :P

Anonym sa...

Vi skal vel ikke nevne lyns 4-1 seier, etter høstsesongen ifjor..

Sigbjørn sa...

Det ble 1-6 til Lyn i den treningskampen. Og det var ingen god dag. Men vi matchet 18 spillere, nesten like mange fra andrelaget som første. Men for all del, den kan godt nevnes:
http://kfum93.blogspot.com/2007/11/1-6-tap-mot-lyn.html

Anonym sa...

du lyn fyr, treningskamp er treningskamp, seriekamp er seriekamp..... vi vinner det som teller, dere vinner det som er helt ubetydelig..

men det skal sies at dere er et bra fotball lag, men vi er bare bedre..

Anonym sa...

kåffa spilte en guddommelig defensiv kamp, og lyn spilte en fraværende kamp over hele banen!!!

Anonym sa...

den siste kommentaren er det en eller annen hattrick mann om har krevet....

Anonym sa...

da var det bra av dere hvis lyn var fraværende på alle deler av banen, hvorfor scorer dere bare et mål da, uasnet det er bra fotball av å ha hele laget liggende på 16metern, dere har bra forsvar, det skal dere kristlige kamerater ha.

Anonym sa...

men hvis vi spiller så med hele laget på 16-meteren, hvorfor skyter dere ikke fra 20 da, det er dere som ikke greier og skoore..

Anonym sa...

Det holder å score ett mål i fotball da, så lenge motstanderen scorer null.

Anonym sa...

Vær så snill a :P Flax .. KFUM er elendige ..

Anonym sa...

Hvis KFUM er elendige, hva er lyn da????

Anonym sa...

Lyn er 3 ganger bedere enn dere :P

Anonym sa...

sier bare 1-0

. sa...

kfum suger !