Våre sponsorer:

På Lunde i sommer?

Mange Kåffa 93-gutter har vokst opp med fotballeir på Lunde som en fast start på sommeren. I fjor var 24 mann med på Lunde 2 (10-14 år).

I år er de for gamle til det, men det er et par andre muligheter til å oppleve den gode leirstemningen likevel:

1) Hjelpeledere på leir 1 (6-10 år)
Fra lørdag 21. til tirsdag 24. juni er det leir for de aller yngste spillerne i klubben. Her kan 93-gutta også få første smak av det å være hjelpeleder på leir. Det er minst like morsomt, slitsomt og spennende som å være deltaker. Samtidig er det veldig lærerikt og nyttig.

Dette er klubbens egen lederutdanning. Jeg hadde neppe vært trener i Kåffa i dag om jeg ikke hadde fått være hjelpetrener fra jeg selv var 14-15 og oppdaget at det var noe jeg trivdes med. Tipper det samme gjelder for Halvor og mange av de yngre trenerne på andre lag i klubben.

Klubben ønsker seg i alle fall 5-6 hjelpeledere fra G93. Jeg har snakket med noen av gutta allerede, og to-tre har svart at de har lyst. Men det er altså plass til noen til. Her er det imidlertid ikke «førstemann til mølla» - klubben forbeholder seg retten til å velger ut typer man tror passer til oppgaven og som man tror kan tenkes å bli ledere/trenere i klubben i framtida.

Påmelding til Terje Andersen: tandebechs@gmail.com evt. telefon 22 29 14 97 (dagtid)

2) Ungdomsleir, Lunde 3 (15-19 år)
Mandag 4. august til fredag 8. august (uka etter Norway Cup) har vi leir for 93-årgangen og eldre spillere. I prinsippet heter det 15-19 år, men leiren har utviklet seg til en samling for gamle Lunde-entusiaster med en flytende overgang mellom deltakere og ledere.

Leiren blir gjerne en fem dagers mimrestund uten så mange poster på dagsprogrammet som på barneleir tidligere på sommeren. Vi står opp litt seinere, spiser frokost ute i sola, ligger noen timer på stranda, lager gode middager og spiller løkkefotball når sola ikke tar så hardt lenger utover ettermiddagen/kvelden. Kveldssamlingene tar vi gjerne rundt bålet på stranda.

Leiren anbefales på det sterkeste for alle som synes det var trist at de var på leir for "siste" gang i fjor sommer.

Påmelding til Glenn Gulli: glenn.gulli@kfuk-kfum.no evt. telefon 22 29 14 97 (dagtid)

mvh
Sigbjørn,
som har tenkt seg på Lundeleir for 26. sommer på rad. Førstemann til å slå den!

0 kommentar(er):