Våre sponsorer:

Treningshelg på Lunde 18. - 20. april


Hei! I dag er det en uke til vi reiser til vårt nydelige leirsted Lunde ved Ytre Oslofjord i Vestby kommune.

Der skal vi bli enda bedre kjent med mange nye spillere som har kommet til i løpet av vinteren, samt finpusse formen før sesongåpningen som er i slutten av uka etter for alle tre lag.

I fjor hadde vi med et par foreldre i tillegg til ledergruppa. Det var veldig hyggelig. Vi håper enda flere voksne kunne tenke seg å bli med oss i år. Rent praktisk trenger vi litt sjåførhjelp underveis i helga (trening og kampbaner er ikke i gangavstand fra stedet). Men ingen skal bli stående som kjøkkenhjelp hele helga, her er gutta som er vokst opp med sommerleire vant med å gjøre en innsats, og det skal de selvsagt gjøre nå også.

Men det er også fint å styrke det voksne fellesskapet rundt laget, så ikke nøl med å melde dere på. Ring gjerne Sigbjørn (911 66 198) om dere lurer på noe i den forbindelse. Vi disponerer 12 tomannsrom med køyesenger som egner seg til voksenrom. De voksne som blir med vil kunne disponere et slikt rom alene, evt. med plass for småsøsken eller ektefeller i over-/underkøya.

Hvis man ikke vil sette av hele helga, er det greit å vite hvem som kan bidra som sjåfører utover fredag kveld og til henting på søndag. Vi mangler ikke så veldig mange biler, men noe hjelp utover trener-/lederbilder trenger vi nok.

Avreise:
Oppmøte fredag 18. april kl. 17.30 ved KFUM-hallen. Spillerne må møte opp i treningstøy, da vi som i fjor stopper på grusbanen til Vestby for en treningsøkt på vei til Lunde.

Hjemreise:
Søndag klokka 16.00. Det vil si at vi er ved KFUM-hallen ca. 16.45.

Pris:
500 kroner, betales kontant ved oppmøte fredag.

Må medbringes:
Laken + sovepose. Det er bare madrasser i sengene på stedet.

Treningsutstyr til minst tre økter (trening, kamp, interncup). Det kan bli både vått og kaldt, så ta med varmt tøy og rikelig med sokkeskift. Sko til grus- og kunstgress.

Ta gjerne med kortstokker, brettspill, gitaren, stortromma eller annen god leirunderholdning.

Trenger ikke medbringes:
Lommepenger, brus og godteri kan også legges igjen hjemme. Vi kjøper inn felles av slike ting.

Alkohol eller andre rusmidler. Dette er vel egentlig en selvfølge, men så er det i alle fall nevnt.

TVer, spillkonsoller (også håndholdte sådanne), musikkanlegg og annet elektronisk underholdningsutstyr kan også spares til de 51 andre helgene i året. Nå er vi på tur i skauen, og lager underholdningen sjøl.

Spøkelser. Det er det rikelig av på stedet, har jeg hørt rykter om i de 27 årene jeg har vært på Lunde.

Planer for helga:
I tillegg til treningsøkta fredag skal vi ha en treningskamp for andrelaget på lørdag (borte mot Son kl. 15). Vi håper også å få til en kampmotstander for førstelaget, men det har vist seg å være en utfordring. De beste lagene i Østfold starter serien på søndag. Blir det ikke kamp, legger vi inn en solid treningsøkt også lørdag for førstelaget.

Søndag satser vi på en prestisjetung og humørfylt interncup på sjuerbanen på Lunde. Lederlaget er selvskrevne favoritter her. Også dette er en grusbane, så alle bør ha med sko uten knotter.

Ellers er fotballgolf en fin Lunde-idrett vi vil forsøke å sette av tid til. Men Salo jr og Røttingsnes jr kommer ikke til å få telle antall slag selv denne gangen...

Vi prøver i år som i fjor å gjennomføre spillersamtaler med samtlige spillere i løpet av helga. Det vil si noen minutter der man får tilbakemelding fra trenerteamet, og muligheten til å komme med spørsmål, klager eller ønsker.

På kveldene blir det hyggelige sosiale samlinger. Om noen har innspill til underholdning, konkurranser eller liknende mottas dette med takk.

0 kommentar(er):