Våre sponsorer:

Nikolai scoret i debuten

Førstelaget vant 4-1 borte mot Asker i sesongåpningen uten å få spillet til å flyte i mer enn korte perioder.

Kanskje ble det for enkelt i starten, der Kåffa fikk stå og trille ball mer eller mindre uforstyrret i mange minutter. Slik fortsatte det forsåvidt utover i omgangen, men det var ikke mye fremdrift i spillet.

Likevel må tremålsledelse til pause være godkjent i seriestarten. I andre omgang sank kvaliteten ytterligere, og lagene spilte jevnt. Omgangen endte fortjent uavgjort.

Trøsten får være at vi tross alt var bedre enn i sesongåpningen i fjor, da det ble hjemmetap mot Kolbotn.

Noen lyspunkter var det jo også. Vi velger å trekke fram Johan, som fortsatte der han slapp i siste treningskamp og gjorde en av sine bedre kamper.

Martin O., Nikolai Aa. og Simen F. debuterte alle i seriesammenheng for Kåffa.

Mål: 0-1 Sondre, 0-2 Simen L., 0-3 Martinus, 0-4 Nikolai, 1-4 Asker.

Dagens lærdom: Man kan ikke spille en hel skolekamp samme dag som seriekamp. Det gikk kanskje bra da dere var yngre, men med større muskler sitter en kamp tyngre i beina. Dessuten er kravene til fysikk større enn tidligere.

Dersom man velger å prioritere skolekamper, må man melde forfall til seriekampen. Det er dårlig gjort mot lagkompisene å stille utslitt på kamp. Vi har så mange gode spillere i troppen nå at det er langt bedre å hente inn uthvilte, sultne spillere enn å bruke noen som er slitne og trøtte i bein og hoder.

0 kommentar(er):